Add Me Follow Me Follow Me

Cuak! Tengok Tab Menu tak ber-Isi...

Posted by Mira Rasidi | 26 September 2012 | 1 Comment


SERIUS. ...Tak tipu nih korang. Memang tadi Meera betul-2 cuak bila bukak Tab Menu Tuto/Freebies dan  Info/Tips Meera. Korang tau tak mula-2 Meera klik Tuto/Freebies.... Alah. Konon2 nya nak usya background sendiri yang hado lerr....Hmmh! Skali bukak.. Suprised....!! Boleh macam nih yang "kluaq" nye-->

Oisssh....Bila keluar macam tuh. Mulalah fikir buruk-2. eNtah-entah  dah diterjah ke hapo nih... atau. Jadi macam kes yang meera gatai tangan pergi tukar url blog....Habis semua kena ganti link baru..........Errrr,,,,Terkezzzut macam kena kejutan dah jadinya. *"Takpa.Takpa. Meera kau cuba klik lagi sekali kot-2 lah ade something error ke kan." Cis! Tuhah ayat yang dok keluar dari mulut ,  kononnya nak sedapkan hati yang dah kena virus cuak tuh..  Hmm.cuba punya cuba sama jugak. Hampa...


Tanpa. Mengalah sekali lagi Meera cuba pulak dekat tab menu  Info/Tips. ...Blurpppp!! Tertelan air liur nih. Tengok sama jugak keluar macam nih-->

*OMG..Apa dah jadi nih...... :((

So. bila memikirkan  isi-2 penting tab menu  kedua-duanya hilang tak tau pergi shoping kat mana, Meera cuba bukak balek di  Layout and edit semula tab menu Meera tuh. Alah. Cuba replace balik Link Page   Tuto/Freebies  dan  Info/Tips jer pown. Hmm, Cuba punya cuba, akhirnya ...Nah ada balikk...... Huhuk.Lega~~ Agaknyalah kan kali nih memang dia cuba nak main sorok-2 dengan Meera kowt. Muahahaha.---> Khihkhih. Ayat sewel.

Gamaknya jugak. Korang-2 yang pernah bukak  dua-dua tab menu tuh pown mesti pelik jugak kan. Tab menu nya ada. Isinya takda.Betol tak? Betol tak? KehKeh. -Serius Korang. Meera memang tak perasan sejak bila jadi macam tuh..

P/s:Okeylah. Kepada korang-2 yang pernah bukak tuh. .. Bak kata Amir Raja Lawak," Im Sorry..!!". Hehek. Senyum :))))


1 comment:

Syuhada said...

Aha..tekexut dgar..cuak pun ada...takut jdik kat kmi jgak..ahaha... alhamdu;lillah dah ok kan3.. :)