Add Me Follow Me Follow Me

FT Island Jonghun guitar solo paling TERBAIK!

Posted by Mira Rasidi | 27 May 2012 | 2 Comment
Awww... Asal boring jer cari lagu dengar. Asal boring jer cari movie tengok. Ehek. Itulah kerja meera kalau dilanda keboringan. Serius meera tengah dilanda keboringan nih. Mak Abah & adik pulak dah balik Gerik. Anak mamacik meera pulak dah balek kampung. Kalau tak. Ada jugak teman+teman untuk mengomel kan.Nih mengomel dengan mamacik meera jela. KehKeh.

Errr....Bila dah boring, mulalah buat aktiviti wajib tuh kan. Huah. Huah. Dan mulalah  jugak godek-2 dekat youtube tuh. Sambil-2 dok godek , tetiba teringat dekat  Canon Rock version rock yang dimainkan oleh oppa kita ..iaitu.. Jonghun Ft Island..-->Yang layan korea mesti kenal dia.Hihik^ ^* Seriously. Dah banyak kali meera dengar rentak guitar yang dimainkan oleh oppa nih. Memang tak bosan.--> Tengok. Rock pown aku layan. Whateve. Janji i suka u..Huah Huah.

***Kepada korang-2 yang terasa bosan & tak tau nak buat apa hujung-2 minggu nih. Jom kita bersantai sambil tengok video Jonghun oppa nih-->







P/s: Selamat ber-weekend u aulls. Jangan lupa tido awal. Esok kerja. Muahahah

2 comments:

Apiq Ting-Tong II said...

hehehe . tu solo Canon Rock . try searh Jerry C pemain sbnr dia :)

MeeraGadisApril said...

@Apiq Ting-Tong II::yup.dah pernah dengar.but lagi sukan joghun punya version.hehe.depend kpd ssorg tuh kowt..huhu