Add Me Follow Me Follow Me

Freebies: Colourful Polkadots Background versi 2

Posted by Mira Rasidi | 28 May 2012 | Comment

Colourful Polkadots background kali nih meera jumpa dekat sini-->http://www.mycutegraphics.com.
Whooaa....Macam-2 jenis background ada okey.Then, bila dah ada yang nomel-2 tuh meera ambil lah satu untuk touch up &kongsi degan korang. Heheh.

Baiklah. Bagi yang gilakan polkadot macam meera nih, dipersilakan pilih yang mana korang suka yup. Kalau  yang meera sediakan nih tak menarik untuk korang.Di alu-2 kan menjenguk ke http://www.mycutegraphics.com yup. Then, bolehla pilih yang mana yang korang suka yup.^__^

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/ColourfulPolkadotsv21.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/ColourfulPolkadotsv23.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/ColourfulPolkadotsv24.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/ColourfulPolkadotsv25.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/ColourfulPolkadotsv26.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/ColourfulPolkadotsv27.png


P/s:Muihhh...ambil lah yang mana suka yup.....Mintak jasa baik korang klik Churp-2 meera boleh?




No comments: