Add Me Follow Me Follow Me

Polkadots Background Versi 3

Posted by Mira Rasidi | 15 April 2012 | 2 Comment


Oihhh....!Terasa macam dah lama jer tak kongsi background dengan korang.Huhuh..Korang.Lama dah ke cikmeera tak kongsi new background dengan korang ni ha?Cer cite...Cer cite...~~Err..Rasanya takda lah lama sangat kowt.(Aku yang tanya aku yang jawab.Huah Huah.).Ada la dalam seminggu jer kan?kan?kan?...Heheh.

Baik-2...Malam yang ala-ala cool ni,cikmeera nak sharing is caring dengan korang new polkadots background.Lah!Polkadot lagi...~~"EH!Suka Hati kita lah nak kongsi apa pown,Ada kte kesah."..Muahahaha..Nak wat camne..Tuan punya belog ni suka polkadot,Polkadot jelah keja dia...Kehkeh.Nah..Polkadot ke hape ke...Ambil jer yup..rezeki jangan ditolak ..Kang tak bagi langsong tak....pot..pet..pot...pet..Grr~~(Stop membebel cikmeera.Errr~~).^ ^

Huhuh...yunk2 cikmeera semua..,korang ambil la mana yang dah terpaut di hati yep...Tak ada niat nak di hati membebel dekat korang pown.Gurau-2 manja jer.Jangan marah yup..Pilih mana suka yer...^ ^

 http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver31.png

 http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver32.gif

 http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver33.png

 http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver34.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver35.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver36.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver37.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver38.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver39.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polkadotver310.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/polksdotver311.png




 

P/s:Ambil sambil senyum..Sebelom ambil klik churp-churp cikmeera dulu yerk:))
 


2 comments:

Cik Lyeen said...

comel2...comel mcm cik meera..hehehe...buat tutorial utk kuih apam polka dot pulak..hehehe

Cikmeera said...

hahahah....seriously cikmeera belom pernah try kuih apam polkadot...
heheh...
xpe2 nanti kte tnye dekat pakcik google & mkcik google cara nak buat nyer yerk:)..Hihih