Add Me Follow Me Follow Me

Jangan Panggil Ku Cikmeera Lagi..Grr~~

Posted by Mira Rasidi | 16 April 2012 | 5 Comment


Eh!Lain macam jer dengan title+image kat atas tu.Macam tengah sentap jer....Grr~~.
Isshhhh...Cikmeera tengah sentap kat sapa tu yup?(Dongak kepala kat atas sambil mata terbuka luas.)...

Chop!Chop!...Seriously cikmeera takda sentap kat sapa-2 pown.Asal pulak tiba-tiba nak main sentap-tanpa usul periksa ni kan..Tak mau-2 ..Tak baik tau.Nanti mak kite pupuk kat bont** tu.Heheh.

Korang.Korang.Actually semalam cikmeera terpikir dengan nickname yang cikmeera dok guna pakai kat belog sekarang ni.Terasalah pulak nickname yang cikmeera guna pakai agak formal dengan korang.Kalau boleh cikmeera nak peeps yang menerjah  belog cikmeera ni dalam keadaan santai jer..

Bukan niat di hati ni tak nak martabatkan panggilan formal tu,tapi kan....tapi kan..Kalau dah tukar kepada status marriage nanti macam mana..?takkan na gu....Euww~~..Nampak sangat tak sedar diri  terserlah secara terang-terangan ....(Nah! Hambik ko.Cemne nak buat tu?)Muahahah.&..&...Terasa kurang meriah la pulak dengan korang bila guna panggilan cikmeera tu.Bagi yang lebih dewasa dari cikmeera mesti agak aneh dengan panggilan cikmeera tu yup...^^ Betol tak?Betol tak?~~


Maka.Detik ini.Saat ini.Cikmeera akan buat transformasi .So.Kepada peeps semua.,Selepas ini korang wajib memanggil cikmeera dengan hanya panggilan Meera sahaja Okeyh. ~AMARAN!Bagi sesiapa yang cuba-cuba memanggil cikmeera dengan panggilan Cikmeera akan didenda oleh cikmeera.KahKah.Nampak?Dah tetapkan hukuman tau.KhihKhih.

EHEM.Bagi yang lebih dewasa dari cikmeera panggil lah nak panggil cikmeera apa pown yup.Kecuali dengan panggilan cikmeera.^ ^
Bagi yang lebih mudah dari cikmeera fikir-2 sejenak korang nak panggil apa yup...Heheh..(Gurau-2).Kecuali dengan panggilan cikmeera.:))

Tuntasnya,cikmeera tak kesah korang nak panggil apa..Aha..Bukannya nak mendidik korang untuk menjadi kurang sopan ye.,..Cuma mengharapkan korang yang "Friendly+Santai"..Tapi,yang pasti.. kita haruslah saling menghormati antara satu sama lain.Okey peeps?Peace!^ ^V



P/s:Ini adalah entri terakhir cikmeera dengan nickname Cikmeera...^ ^.OK bebeH!Calobete!!!

5 comments:

hamzah ian said...

kena panggil puan lah ni.. hehehee

MeeraGadisApril said...

@hamzah ianhahah...ishh single & available lg ler,,,hahah

hahafyza said...

ishh ! patot cari takde , takot jugak dah tak jumpe belogg sis , hewheww :)
panggil sis boleh kan ? :D

MeeraGadisApril said...

@hahafyzaboleh ajer dear^ ^

insan biasa said...

heeee..
k..
mulai skrang pnggil meera je..
:p