BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

Posted by Mira Rasidi | 15 April 2012 | 2 Comment
Weeee....!!!Tadi godek-2 kat belog abang Ben,cikmeera jumpa segmen ni...Hehe~~..Segmen yang dimaksudkan adlah 5 Blog Best Pilihan Saya.Wah!Interesting kan?....Segmen abang Ben kali ini di buka sampai pukul 2 petang sahaja tau.Bagi yang nak join,..HuRRy Up babe!..Ngee~~



Oyey!!!5 Blog Best Pilihan Cikmeera adalah..........

Oyeah!...Cikmeera dah anggap lyssa ni macam Idol.Best gler baca Entri dear tau...~~Santai jer,,& Lyssa adalah orang pertama yang folow blog cikmeera..yeppy!!^ ^

Hmm sudah tentu yang menjadi pilihan di hati..Belog tuan punya segmen lah..Macam-2 ada!Kat belog abang Ben ni tau....Pelbagai story-moli tentang perjalanan kehidupannya..&...Yang paling best pasal blog abang ben, Story pasal baby Qhaliff yang tiut tu..^ ^(Anak abang Ben ler).

Aha.Loike jugak dengan Info dari adik Amalina ni...Entri dari dia pown buat cikmeera santai jer..:)))

Cikmeera baru jer folow blog ni...Banyak cerpen terbaik di pasaran oo....Heheh...So.Apa lagi.Luangkan masa terluang dengan cerpen dari beliau sahaja lah:))

Sis yang cute miut & mesra...Kat mana nampak kita,kat situ dia tegor kita...:))
& Blogger yang sangat mudah berkawan.

2 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

Hai awak...miss z lepak sini..

miss z sini sggah sini dari segmen BA
jemput dtg blog miss z pla

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

Hai. Thanks for the sharing. Btw, jemput singgah ke belog Mieya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html