Add Me Follow Me Follow Me

I LUV Foto

Posted by Mira Rasidi | 12 February 2012 | Comment

Foto..!Oh Foto...!Oh Foto....!Asal ni cik meera  oi?Oh foto apa nya???hehe.Korang tau tak  foto atau gambar merupakan sesuatu benda yang boleh dikatakan penting untuk kita?Hmm.Kenapa cik meera berkata begitu??(Wah!sedikit bangku ayat aku tu .Tak kesah la.kekekeke).Iyela.Dengan berfoto or bergambar kita boleh menyingkap sebuah kenangan atau tinggalkan nostalgia yang terindah kan???So.Itu pasal lah cik meera memang minat giler dengan benda-benda yang berkaitan dengan foto ni.Ok.Nak tanya,Sape yang tak suka berfoto di SINI?Cer angkat tangan.Ada ke?hehe.

Bagi cik meera, setiap gambar yang diambil oleh kita tu mempunyai maksud yang tersendiri dan jugak menyimpan sebuah kenangan untuk kita.Boleh jugak  kita katakan setiap gambar ada lagunya.hehe.Alah!.Macam  Yuna cakap tuuu.kekeke.Kalau tak silap la.Kalau silap harap ampun ye.heheh

Ok ollss...Itu pandangan cik meera la.Tak tau la pulak pandangan korang macam mana kan.Tapi ingat!Janganlah disalahguna  pulak.Hmm....Maksod cik meera tu,jangan ambil gambar-gambar  yang tidak sepatot nye diambil la..Apa yang tidak sepatotnya tu.., cik meera?Ha!Yang tu......,Bak Kata Nabil Raja Lawak, "Lu Pikir La Sendiri..!"..heheh:face39:

Baekla.....Cik Meera ingat,untuk post kali ini ..,cik meera nak selitkan sesi photoshoot adik cik meera yang di snap oleh cik meera & akak cik meera serta hasil edit dari cik meera..kekeke..


DINA's Photoshoot


KLIK untuk tengok image lebih jelas erk...



                                         
Inilah si kecil cik meera.Adik cik meera yang paling bongsu.Kalau bab berfoto ni,memang dia suka:n:...ngee^ ^


 OK.olsss....!!:))Itu saja untuk kali ini.


:88:Nota Kaki Cik Meera:88:
 Petang yang agak membowinkkan...-_-


No comments: