Add Me Follow Me Follow Me

Meera Rasidi STOP ber-Tutorial(Edit Blog) untuk seketika

Posted by Mira Rasidi | 04 March 2014 | 4 Comment
Assalamualaikum.

Hai eveone .

First sekali Meera nak mintak maaf  kerana terlanjuran diri ini tidak dapat menjawab segelintir soalan-soalan about how to edit blog dari tuto-tuto yang ada kat blog Meera. Iyaa. Reasonyaaa....

Disebabkan "MASA". 

Dan seperti yang dinyatakan di title bukan propa semata-mata. Meera akan stop ber-Tutorial untuk blog buat seketika. KENAPA?

Merasakan diri ini belum cukup ilmu untuk berkongsikan tutorial macam mana nak edit blog.  As information kepada yang belum tahu, Tuto yang Meera share sebelum ini Meera kongsikan adalah atas dasar pengetahuan dan pengalaman dalam berbloggie. Dan meera bukanlah "Pakar" dalam mengedit blog. *Saya pun macam awak semua. Budak baru belaja*

Kedua, kekangan masa.  Iyaa. Kekangan masa. Tak tipu. Kekangan masa sememangnya menjadi masalah utama untuk Meera. Kalau dulu Meera boleh full time fokus dengan Code. Create something interest untuk blog. Share tuto dari pengalaman dan pengetahuan. * Ingat pengelaman dan pengetahuan bukanlah dari Meera sahaja. Ada jugak datang dari orang lain. Yang penting sifat ingin tahu. Ingin mencuba dan nak belajar* ^_^

 Hmmm. Cukuplahhh alasan itu . Tidak perlulahhh menjadi persoalan. Hihi

Tapi berhenti ber-tuto bermakna berhenti untuk menjawab segala apa yang ditanya. Inshaallah. Meera akan cuba menjawabnya jika ada kelapangan. Dan semestinya....*Soalan tuhh saya boleh jawab*. kerna saya bukan "Pakar". Saya budak masih belajar. hewhew

Hokeyyy...Hokeyyy. Lupakan benda-2 kat atas tuhhh. Nih korang Meera nak ucapkan thanksss bebanyak kepada yang sudi guna tuto Meera. Terima Kasih bebanyakk. Saya amat menghargainyaaa. Hihi.

P/s:  Itu sahaja mukadimah saya buat masa ini. 



4 comments:

Torascool said...

salam kenal dan follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

alia azman said...

alolo..da x dak tutorial..huhu..tp mmg tw..alya sendiri x ckup masa walaupon tak buat tutorial..nk update entri pon x smpat..

alia azman said...

alolo..da x dak tutorial..huhu..tp mmg tw..alya sendiri x ckup masa walaupon tak buat tutorial..nk update entri pon x smpat..

cik pena II said...

makin cun blog ni ^-^