Cute Baby Rabbit Cursor

Posted by Mira Rasidi | 01 December 2012 | 5 Comment

Assalamualaikum untuk anda semua. Apa kabau ?Buat apa jer tuh? ...Hmm.Meera tahu ,dah tentu-2 nya ada yang tengah kusyuk melayan Piala AFF Suzuki  dengan penuh semangat di dada.Kan..Kan..*Mahu tak semangat. Team kita tuh.Huuuh..Huuuh..Meera pown sama nih.  Haish. Berkoba-koba di dada nih tengok team kita beraksi. Harap-2 nanti  akan terima keputusan yang menggembirakan ler yop..:)

Hah..Hah..Tengok bola. Tengok bola jugak . Sempat lagi tuh meera buat cursor dekat korang. Kiranya nih sambil berkarya sambil berhibur ler yer....KuahKuah. Errr. *Rajin betol Meera buat cursor kan? * Iye memang Meera sesangatla rajin nak buat cursor hari ni. Sebab dah mula sedar diri bila si Freebies tak ada improve. * Uh. Dok macam tuh jer. Berapa bulan ni*

So. Bila hati dah bertekad ini ler  hasilnya-->

http://2.bp.blogspot.com/-eHoDlImTJe0/ULoDCJC_baI/AAAAAAAAC8U/EimAHBB0tBs/s1600/cuterabbitcursor20.png

http://4.bp.blogspot.com/-FQVzhSw6e-E/ULoDC4EbABI/AAAAAAAAC8Y/1WBKVpxnJEc/s1600/cuterabbitcursor21.png

http://3.bp.blogspot.com/-j0T9kQKMKz4/ULoDDwa1XNI/AAAAAAAAC8g/39g7xHrkYcE/s1600/cuterabbitcursor23.png

http://4.bp.blogspot.com/-GcXD7X1C0Y8/ULoDEWPlTvI/AAAAAAAAC8o/83PQMO1wQis/s1600/cuterabbitcursor24.png

http://4.bp.blogspot.com/-pxcbyjtpsxA/ULoDFNJc8vI/AAAAAAAAC8w/ohSxBjueEgI/s1600/cuterabbitcursor25.png

http://4.bp.blogspot.com/-wWrCGfEyeyw/ULoDF-9W8fI/AAAAAAAAC84/6aAmzjeZ7L0/s1600/cuterabbitcursor26.png


*Dipersilakan pilih  cursor mana yang korang suka yup...Dan..Klik klik nuffnang  titew jugak boleh???Itu sahaja. Calobete!!Piss!^ ^*

5 comments:

hazdnul shafina said...

assalam..amik satu taw kak meera ^_^

Mira MeeraiKiroro said...

@hazdnul shafinaokey:)

Izzah Norlizah said...

ambl 1

Mizz'strawery Smile said...

Assalamualaikum! Hye kak Meera Saya ambik satu ya!

Iwani said...

Thanks! Dah copy tuto ni and memang menjadi :)