Add Me Follow Me Follow Me

Yang Tak Suka Timeline tuh..,Cer Korang tengok nih jap~~

Posted by Mira Rasidi | 04 May 2012 | 6 Comment

Assalamualaikum & Salam Jumaat
Holaa....^ ^

Wuuuu....~~Dok berfikir.Berfikuq.Berfikaq segala bagai hari ini.Seriously buntu tahap gaban nak share entri apa hari dengan korang.Asyik-2 Freebies.Asyik-2 Tutorial.Sesekali tuh nak jugak buat kelainan kan.Betol idok???Muahhaha.Disebabkan kebuntuan melanda meera stopkan kejap niat nak berentri.Then,Teros ambil jalan senang jalan-2 kat belog lain & baca entri dowang. KuahKuah~~Hilang cite...

Eh2~~Tau tak  tengah meera sibok singgah-menyinggah tuh.Terbehenti seketika dekat entri blogger kita yang kiut miut nih..Aha?Sape? zyraroxx ler.Kenal tak?Hmm.Bagi yang belom kenal tuh jom kita sesama berkenalan Zyraroxx erk...Klik Sini untuk berkenalan.^ ^.--->http://zyraroxx.blogspot.com

AHA.Sambong cite..~~Kat belong zyraroxx tadi meera jumpa timeline cover yang kreatif lagi bijak pandai orang yang hasilkannya tuh..Huwah!.Meera yang boleh dikatakan salah seorang penentang hebat timeline nih pown dah nak tertonjol biji mata bila tengok timeline cover yang kreatif-2 belaka nih..Huishh.Awesome lah.Tak cayer?Meh tengok sini--->

 -->Uit meoww-2 yang nomel.Tangkap itu ikan.Kasi bikin kari.Kuahkuah.


-->Hamboi khopee ini pown hade....Hebak-2.^.^


-->Jom main game Angry Bird jap....1 2 3..Muahahah

-->Huray!Terbang-2...


-->Nampak?Uisshh...Nice-2..


-->Huwaa....>.<.Hantu boleh cabot kepala.Lari-2....


-->Apa pesen nih?~~.Bak kata zyaroxx,sila abaikan yang kat celah kangkang tuh yer...


Huwahh..Dah tengok?...


Kesimpulannya,dorang nih sememangnya dah menerima dengan hati terbuka pakcik timeline nih kan...Hmm~~Nampaknya meera pown kenalah redha dengan timeline nih kan?.-->Eh,bukan ko dah lame redha ke meera?Ohyeah.Dah lama dah redha..KhihKhih.

Hah Korang tuh pulak,dah boleh terima pembahuruan nih ke belom?Nak ke tak nak terpaksalah terima jugak kan...Nak buat macam mana kan?kan?Kalau buat timeline remove pown,kat lappy korang jela remove.Dekat lappy lain tetap ada jugak..Hmmh..Betol-2 meera pown dah buat timeline.Camtuhlah jadinya.:(...

Takpa-2 tak salahkan kita terima sedikit pembahuruan.& Tak salah jugak kalau satu hari timeline kat FB berubah kepada yang asal.HuahHuah.Tuntasnya.Kita terimalah apa sahaja dengan hati yang terbukak yup..Ngee~~Peace ^ ^V


P/s:Harap maaf agak panjang berjela-jela macam kain ela...Jangan marah ya.Terima kasih coz sudi baca.Dah baca,Komenla....Ehek~~


6 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

memang unik kan ! weu weu ^^.

MeeraGadisApril said...

hahah..itu pasal lah..hehe

Nyda^^Crispy said...

Woww !! Awesomee ! heheh tersagt lh unik ! =)

MeeraGadisApril said...

yup..awesome^ ^

hazdnul said...

owesome2..haha...pandai mereka cpta...

MeeraGadisApril said...

@hazdnulha'ah..cerdik pandai kn dorang nih..:)