Add Me Follow Me Follow Me

Pemenang Hadiah Pengomen Terhebat Cikmeera #2

Posted by Mira Rasidi | 08 April 2012 | 10 Comment
Assalamulaikum peeps...
Seperti yang dijanjikan ,dalam setiap 2 minggu cikmeera akan membuat penilaian pengomen terhebat cikmeera.
Alhamdulillah 2 minggu ini stil ada pengomen yang sudi mengomen entri cikmeera...

Okeyh2.Pada 2 minggu lepas cikmeera hanya dapat menyediakan hadiah kepada top 3 sahaja disebabkan tak dapat nak detect pemenang ke 4 & ke 5 .

So minngu ni...cikmeera berjaya detect 5 pemenang....

Orait hadiah untuk #2  adalah Doodle...So. bagi pemenang untuk #2 korang boleh guna pakai dekat mana korang suka yerk^ ^
Orait,jom kita tengok pemenangnya>>>



Tempat Pertama>>Alya Hanazie(Tahniah!Kamu masih kekal dalam ranking pertama)
Jumlah Komen : 16 komen



Tempat Kedua >>>Hahafyza((Tahniah!Kamu masih kekal dalam ranking ke-2)
 Jumlah Komen: 12



Tempat ketiga>>>ciksukaberangan
Jumlah Komen:6

Tempat Keempat>>> Yaya c Domo 
 Jumlah Komen: 5


Tempat kelima>>>Aniss
Jumlah Komen: 5


Cara ambil hadiah: Rightclick> Save Image as

TAHNIAH! Kepada semua pemenang untuk  2minggu #2

Adakah pemenang 2 minggu #2 akan kekalkan kemenangan mereka?
or Sebaliknya?
Nantikan 2 minggu lagi yerk^ ^.
Cepat2!Bagi yang belom jadi pengomen terhebat cikmeera,Jom tinggal jejak korang untuk cikmeera .Insyaallah,Yang mendapat ranking top 5,Akan terima hadiah sebagai kenang-kenangan dari cikmeera:)))

Stil tak tahu lagi macam mana nak jadi pengomen terhebat cikmeera?Boleh Klik SINI

PERINGATAN!!!
Individu yang tidak berkenaan dilarang Copy Paste Hadiah DI ATAS. Sekiranya anda bertindak sedemikian,tindakan undang-2 daripada cikmeera akan diambil.TQ-__-

10 comments:

hazdnul said...

comelnya doodle..^_^.... saya nk buat sendri tak pandai..:(..huhuhu.. tgk yg org buat jela..

yaya c domo said...

wow.. huhu.. cute nya semua doodle ni... thanks ya cik meera

Cikmeera said...

thanks yaya..yaya punya doodle yang warna pink berbaju kurung tu yerk^ ^

MISS ALYA HANAZIE said...

Kak Meera... cun melecun lagi ngetops lah kak meera punye doodles.. nanti alya letaks yer... sayang kak meera!! :3

Cikmeera said...

@hazdnulbese jer sayang..boleh belaja sayang...akak pown x pandai sgt..hehe^ ^

Cikmeera said...

@MISS ALYA HANAZIEthanks dear ^ ^.okeyh.......sayang kamu juga:)))

ciksukaberangan said...

huhu.. comelnye... terima kasih bagi :D :D :D

Cikmeera said...

@ciksukaberangansesame dear^ ^...

hahafyza said...

auu ! cantik sangattt sangatt >.< pandai Cik meera , kihkih ! kite tak taw buat doodle meyhh :D

MeeraGadisApril said...

@hahafyzameera conteng-2 jer nie..huhu