Hah! Apa yang dah jadi kat belog cikmeera? ~~

Posted by Mira Rasidi | 09 April 2012 | 14 Comment
Hey korang...
Perasan tak apa yang dah jadi kat belog cikmeera?.Perasan tak?Perasan tak?....Bagi yang selalu singgah belog cikmeera tu.Mesti perasan kan...
Mana header cikmeera yang ada bunga warna pink tu ha?Mana background polkadot cikmeera yang warna pink tu yerk?Mana?Mana?~.Korang tolong cari kejap.Dah hilang lah.Huwaaa!....~~.Blog cikmeera kena virus ke? ke...ada hacker  menerjah blog cikmeera ni?Tolong!Tolong!...Sape yang pro pasal blog ni....?Ssuupp!Ssuupp.:(

Kalau korang tak cayer, tengok ni.Cikmeera siap buat print screen sekali tau. Sebagai bukti kat korang.



Aha!Dah berubah kan?Kan?kan?....


-----------------------------------------------------
MUAHAHAH!...~~Saja jer buat gempak sikit dengn korang..Ececeh!Gempak sangat lah yer?.HuahHuah.
Actually semalam,hati cikmeera ni tiba-tiba jer rasa macam nak buat renovation sikit dekat header,background & beberapa bahagian yang lain..Alah.Cikmeera touch-up sikit-2 jer ni.Lepas tu.Siap.~Ehem.Cikmeera ingat nak pakai dalam 2 3 bulan la pulak.InsyaAllah kalau agak kerajinan akan buat renovation lagi..heheh.


Korang..Korang..Camne ?Okeyh ke wajah baru blog cikmeera ni?Ke...Yang dulu lagi better yup?
Ngee~~
Apa-2 pown hope sangat yang korang boleh terima seadanya dengan sedikit perubahan pada belog cikmeera ni yerk..


P/s: Korang komen jom.Nak jugak tahu opinion korang pasal wajah baru belog cikmeera ni kan.Manalah tahu kowt-2 ada yang sakit mata ke dengan warna baru belog cikmeera ni kan...Cikmeera boleh buat renovation balek...
Komen yer.....^ ^.Jangan malu-2.Jangan takot-2.Heheh.Calobete!!^ ^

14 comments:

ciksukaberangan said...

still cantik gak. hehe. wane shawl tu sama dengan wane tulisan tu :D warna background sidebar pun same.... hoho xD

Cikmeera said...

@ciksukaberanganthanks dear...^ ^..next freebies cikmeera akan share background polakdot tu yerk^ ^.mcm2 warna ade:)))

Aniss said...

Still chantekk !

ciksukaberangan said...

okies~ Cikmeera

en. shafiQ said...

k fine, blog dy style..haha

Mala Entily said...

sangat sesuai untuk anak dara macam meera. kalau mcm akak yang dh tua nie...kurang sikit kot.

Cikmeera said...

@Anissthanks adik aniss tiut..:))

Cikmeera said...

@ciksukaberangansudah di share polkadotnyee dear:))

Cikmeera said...

@Mala Entilyeh..mane ade tua...akak nmpak muda lg lah....ngee~~

Cikmeera said...

@en. shafiQthnaks yu en.syafiq^ ^

NuRul~ said...

Comel je~ Hehe ! :D Nice try~~ :D

hazdnul said...

still cantik n meriah..hihihi.. ^_^

Cikmeera said...

@hazdnulThanks dear^ ^....

Cikmeera said...

@NuRul~thanks Nurul....cikmeera budak baru belaja lg..:)))