Add Me Follow Me Follow Me

Lucky Draw Contest By Izzul

Posted by Mira Rasidi | 17 April 2012 | 7 Comment
HURAY!18 APRIL will come..Countdown:Nop more than 5 Hour.^ ^

Yeppy,!!Disebabkan jap-2 jer lagi hari kelahiran Meera,teringat Contest yang di tag oleh adik nomey ...Thanks my dear Hahafyza sebab sudi tag  kepada kakak mu ini.^ ^~~Hoisshh.First-2 meera tengok contest ni jer teros rasa nak join disebabkan hadiah yang ditawarkan (Nampak tu?Terserlah nak hadiahnya.HuahHuah)...Iyelah.Manalah tahu rezeki hari lahir ke kan...kehkeh.

AHAK.Kalau pasal syarat nak join contest ni takda lah susah mana pown.Okeyh-2 ajer.Bagi yang nak join Contest ni,Korang boleh Klik Image HELLO APRIL bawah ni yup.Tarikh akhirnya 20 APRIL ni..(Eh.Birthday kawan kitalah.Nuur Azreen Azhar.Huhu) .Cepat-2 sebelom terlambat..^ ^

&.....&....If korang seorang blogger & suka contest ni..Like SINI okeyh:)))

Tag:

7 comments:

hazdnul shafina said...

yup..befday kak azreen..hehehe... nk join lah..haha..tq kak meera...

MeeraGadisApril said...

heheh....join ler...bst hadiah dia taw..

hahafyza said...

huihuii ! jyeahh semoga menang yee sis >.<

Yuyu Ashari said...

tengs for tagging meera. hope meera menang eh. :)

MeeraGadisApril said...

@hahafyzahaha...makaseh..dear jugak okeyh

insan biasa said...

tenkiu tag...
heee...
da like tady..
smoga kak meera mng.. yeahh

MeeraGadisApril said...

@insan biasathanks adik^^..