Wah!Interesting Sangat...

Posted by Mira Rasidi | 09 February 2012 | 2 Comment
Assalamualaikum....Helo korang....
Apa Kaba ?ada baek ke?
Harap2.Korang semua sehat sejahtera lah yee..Tak mau saket2 yee....


OK.Sebelom tu nak interview  dulu,...
Dik..., Suka coklat dengan gula-gula tak?
Jawapan dari adik:Suka2...sedap oooo......hihi

Akak...,Akak..., suka coklat dengan gula-gula tak?
Jawapan dari akak:Hmm,Tak bOle makan banyak2.Takot gemok laa.Tapi i tetap loike coklat la..nyam..!nyam..!sehingga menjilat jari kaki taw...huhu

Tuntasnya,dari interview tersebot...,bole dikatakan ramai yang suka coklat & gula-gula kan..termasokla cik meera sendiri.Hehe.
Ke ada yang memang tak suka coklat?Kalau tengok coklat atau bau jee coklat,confirm muntah 7 hari 6 malam.
Ataupown mungkin ada yang alergi dengan coklat?Kalau makan coklat jee,muka jadi kembong macam ikan buntal?Maybe ada kan?Kalau ada alergi dengan coklat tu,jangan la makan.Bahaya untuk kesihatan kamu sayang...ngee


Tapi korang yang tak suka coklat or tak boleh makan coklat tu jangan la risau.Cik meera bukannya nak paksa korang makan gula-gula or coklat pown...Sebenarnya,cik meera just nak share dengan korang sesuatu yang cik meera terasa interesting sangat.....sangat....sangat...Wah!Interesting sangat la tu cik meera? kekeke

Ha.Nak tau apa yang interesting sangat tu?:131:
Ini dia............


Kedai Gula-Gula Terbesar Di Dunia

Inilah nama kedainya "Candylicious".Destinasinya adalah di Dubai
















































Berukuran 10.000 kaki persegi
Tersedia ‘Canopy’a (lollipops terbesar di dunia)
Tersedia ‘Pick and Mix’ (dinding gula-gula terbesar di dunia) .
"So, boleh ambil  gula-gula di dinding mengikut warna yang kita suka."
Terdapat gula-gula M&Ms yang mengimbau nostalgia era 80an
 Candylicious’ dibuat dengan konsep fantasy,enjoy,fun dan memori masa kecil yang tidak dapat dilupakan,digabungkan dengan rekaan konsep penuh imaginasi termaju di dunia.
















Jom tengok image nya pulak>>>>



Emm......nyam!nyam!....:face26:
Apa lagi jom serbu ramai-ramai...Let's fly to Dubai..!!.kekeke..(Dalam mimpi pown owkla...):face75:


Ok.Olllss..Selamat Mencuci Mata...ngee~~



Sumber:Berita Harian Online

2 comments:

MISS ALYA HANAZIE said...

kak meera..jom kite pegi nak..sambut besday kat sane same2..xyah ajak owang lain..hanya kite2 jer..biaq depe jealous.. huahua .. <----(imaginasi yang memuncaks!!)

MeeraGadisApril said...

@MISS ALYA HANAZIEHahah..Jom-2..Bestnya kalau baring-2 atas gula-gula tu kan..Mcm cite kartun dah..HuahHuah