Add Me Follow Me Follow Me

Ingat lagi pelakon cilik dalam cerita "Home Alone"? Kesian dia....

Posted by Mira Rasidi | 22 January 2013 | 7 Comment

Ingat lagi  Macaulay Carson Culkin |pelakon cilik dalam cerita 'Home Alone' ? Bintang kecil yang sangatlah fofularrrr pada suatu masa dulu ..Bukan main comel teramat lah comel dia masa tuh. Rasa nak picit pipi  tiap kali tengok dia dalam cerita 'Home Alone' tuh.  Tambah-tambah pulak bila tengok part kecerdikan dia luar jangka yang berjaya menumpaskan  penjahat yang suka sangat kacau dia dalam filem tuh..Hasiiihhh...Memang  say wow memanjang... (Hehe. Bukan zaman aku lahir lagi cite tuh)




Bukan itu jer, time tengok cerita tuh siap bernaluri lagi nih,... Budak nih bila besar nanti confirm hensem nih. ...Confirm!!....

Cis!!Padahal, cerita dah berapa abad berlalu dah.. Dah tentu-tentu budak nih besar panjang dah pun...


Yaa..Tidak dapat dinafikan  kehenseman dia....


Super hensem.. Super cute kan dia.....Likee...





Tapi SEKARANG....


Dia dikatakan ketagihan dadah jenis  "Heroine"...  Dan dikatakan juga sedang sakit... :(


*Kesian dia kan?...Haish....Layan perasaan jap... Minat dengan lakonan dia dalam  "Home Alone"... ...:(*







7 comments:

Qarr Jalil said...

kesiannye..

tu la dia..sbb ktagihan hilang kehenseman.

Azza Afdzal said...

dh tak comey mcm kecik2 dulu hahaha

Finiey said...

Buruk giler gambar yg last tuu..sayangnya kecik2 cute je..

evangelistaNiL said...

cian dia kan ? emmmm

Sally Yatiey said...

kesiannya T.T

Mira MeeraiKiroro said...

tuhla...dulu dan sekarang sangat ketara perbezaan nye kan,,, hmm..

najiah shaharain said...

kenapa jadi macam itu..suke tgk masa die kecik jer..