Add Me Follow Me Follow Me

We ♥ Bloggie GROUP. Jom Join^ ^

Posted by Mira Rasidi | 12 June 2012 | Comment


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . Assalamualaikum



Mungkin ada yang perasan logo yang ala-ala logo tuh ke blog Meera nih kan? So. Entri hari nih sememangnya ada kena mengena dengan logo yang tertera tuh.:))


*ATTENTION! Kepada  semua bloggers anda dijempot turut serta dalam We ♥ Bloggie GROUP .^ ^. Tiada charge dikenakan, Free Mori jer...Cuma-2 ada beberapa syarat  sahaja yang ditetapkan oleh Meera. Alah mudah jer syaratnya.Tak da buat kepala korang pening lalat lalut lalot ke apa pun.

***Antara syaratnya:-

1. Mesti ada account Facebook.Kalau tak camne nak join kan.Dan juga, merupakan salah seorang blogger.-->Yang bukan blogger tuh nk join boleh jugak. Kalau serela sesudi lah...KEHKEH

2. Folow Blog Admin & Like Fan Page Admin.(Tiada paksaan.).^ ^.

3. Hanya dibenarkan tinggalkan Ping. Bukan Spam.


Kepada yang ingin turut serta dalam  GROUP ini bolehla Klik pada logo image di bawah ini-->
-->Menghargai Setiap Penulisan Kita Dengan Meninggalkan Ping di  We  ♥ Bloggie <--
-->YES-Ping<--
-->NO-Spam<--
&.....Read Entry & Ber-Blogwalking...


No comments: