Add Me Follow Me Follow Me

Pengomen Terhebat diberhentikan...

Posted by Mira Rasidi | 30 April 2012 | 7 Comment
Assalamualaikum..
Hello readers....



Hmm.Korang dah baca title kat atas tuh?Janganlah terkejot +kaget-2 okeyh..Ini hanyalah sementara sahaja.
Eh Meera asal tetiba nak berhentikan?Dah malas nak sediakan hadiah ke....?Grr....~~Uisshh,jaoh sekali dibenak fikiran meera nih dah malas nak lukis & edit nih taw.

Actually,Selepas nih meera akan berhijrah ke destinasi lain.Almaklumlah..sementara nak tunggu panggilan ke IPT,baiklah tambah sedikit duit poket kan.So.Tuntasnya,Penghijrahan Meera ke Ipoh adalah untuk mencari sedikit pendapatan .

Sorry yer awok semua.Seandainya meera  lambat menghupdate blog, &  membalas segala komen-2  serta jejak -2 dari korang selepas ini yup..Situasi sedemikian  sememangnya akan berlaku disebabkan kekangan masa yang tidak dapat dielakkan oleh Meera.But,Jika ada masa terluang meera tidak akan mempersiakan bergitu sahaja.Sebaliknya,mempraktik masa tersebut dengan Tutorial,Freebies & membalas segala apa yang korang hantar yer..serta  lagi...& lagi...AHAK~~.Mungkin jugak ada hadiah kejotan dari meera untuk korang.KehKeh

Okeyh aulss...Sampai bertemu lagi :)



P/s:InsyaAllah.Jika ada masa terluang,Pengomen Terhebat akan disempurnakan kembali:)))
Calobete...!!^__^




7 comments:

yaya c domo said...

ahai.... kak, jarang daya tengok akak da... rindu la ma akak...

MeeraGadisApril said...

@yaya c domoSorry dear..akak memang agak bz skang..tmbah-2 lg mggu depan akak dah nak gerak pegi ipoh..hmm.nmpaknya agak susah lah sikit nak berbloggie sepenoh masa mcm dulu...coz kekangan masa kn..dont worry akak ak cuba sedaya mungkin untuk hupdate blog okeyh..klu ade pe2..just tggl jejak jer yup..insyaallah akak reply nanti..ngee~~

hazdnul said...

wah,...jarang la bertemu muka blog..hehe... berhijrah sudh..

MeeraGadisApril said...

Hahah...InsyaAllah..Kalau free pastu di hupdate blog nih;))

MeeraGadisApril said...

@hazdnulInsyaallah..kalau akak free,pasti di hupdate b;og nih..:))

ciksukaberangan said...

oh tkpe2. hehe.. da bhijrah? jaga diri ya ^^

MeeraGadisApril said...

@ciksukaberanganwokey..thanks dear:)