Doodle Boy Ala Kpop

Posted by Mira Rasidi | 10 April 2012 | 10 Comment



Hello..Peeps!
Sebelom ni,cikmeera belom pernah share dengan korang doodle kan?kan?^ ^
Iyelah. Cikmeera ni kan stil baru belajar.Takot jugak karang kongsi doodle dengan korang yang entah apa-apa pulak kan.Ngee~~

Nowadays,cikmeera betol-2 dah bersedia untuk share doodle dengan korang.Emmm...Tak tau la pulak korang suka ke tak.
First doodle yang nak dikongsikan dengan korang ni nama dia Boy ala kpop.Heheh.(Kpop kah?)Kehkeh

Pilihla mana suka yerk.

Cara-cara nak ambil doodle
1. Klik SINI
2.  Click Right> Save image as..
or
Copy Url Image


Boy Ala Kpop 1
http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/boyalakpop.png


Boy Ala Kpop 2
http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/boyalakpop2.png


Boy Ala Kpop 3
http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/boyalakpop3.png


Boy Ala Kpop 4
http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/boyalakpop4.png

P/s:Korang boleh Copy Paste dekat mana-mana korang suka yup.Nak gunakan untuk header kah? or sidebar kah?.Boleh ajer.Pandai-2 la korang adjust yup..
Calobete!!!^ ^V

10 comments:

hazdnul said...

comel3!!!hihi..macam mana akak buat? kena blajar ni..hihihi

:: illma L-Y :: said...

doodle yang hansem. hehe =D

Cikmeera said...

@hazdnulAkak lukis guna paint tool sai jer dear...^ ^..Conteng2 jer kat pain tool sai tu.Nah!Jadi macam...InsyaAllah tuto yg akan datang akak akan wat tuto lukis doodle dekat paint tool sai pulak yup:))

Cikmeera said...

huhuh...thanks dear:)

hazdnul said...

@Cikmeera hehehe..gud2..t saya gila wat doodle plak..haha.. lukis tangan pandai la cikit2..guna paint..dapat parkingson..hhaha

Cikmeera said...

@hazdnulhaha..eh.lukis guna paint tool sai lagi senang tau.nanti akak wat tuto adek cuba okeyh:))

MISS ALYA HANAZIE said...

JYEAAHHH... COMEL...COMEL.. MCM TAEMIN PON ADE LAHH.. :3 ..!!

Cikmeera said...

@MISS ALYA HANAZIEhahah..taemin dia jugak..^^

Aniss said...

rajin kak meera buat doodle . Awesome . :)

MeeraGadisApril said...

@Aniss:akak conteng-2 jer nih^ ^