Tulisan/Text Bekelip-Kelip

Posted by Mira Rasidi | 23 February 2012 | 5 Comment
Hye.Bertemu kita lagi pada hari yang sama.Kekeke.Hari ini cik meera nak keje sepenuh masa dengan menyiapkan beberapa tutorial untuk korang,korang & korang.Hehe.
Baiklah.Puan2 & Tuan2 tersayang nak tanya ni....Nak buat tulisan berkelip-kelip tak?Alah.tulisan liplap-liplap tu.Senang2 tengok contoh ni jela erk>>>



Jangan Lupa Kredits untuk cik meera erk



Tulisan liplap-liplap ni korang boleh letak dekat mana je korang suka .Sama ada dekat post ke,ataupown sidebar.OK.
If ada yang berminat,korang Copy kod kat bawah ini:
 <center><blink>Ayat Di Sini</blink></center>
& Paste dekat mana  korang suka erk.

Font yang dibirukan jangan lupa tukar kepada ayat korang sendiri.



Then,Save.


P/s:OK.Selamat mencuba.^ ^

5 comments:

nabilaohlala said...

ney nak kne add html 2 kew???x jd pun

CikMeera said...

@nabilaohlalatak jadi?guna javascript jee adek..^ ^
Kalau nak letak dekat entry copy kod tu & pastekan dekat post.Mcm 2 jugakla dekat javasript.

BEATRICIA AMELIA. said...

hai kak meera. nk tanya, knapa text tu tak berkelip2 ?

MeeraGadisApril said...

@BEATRICIA AMELIA.hah tak jadi?lebih sesuai letak dekat post or HTML/JavaScript...cuba buat lg erk.akak buat okey jer dear^ ^

alvin piano said...

a