Add Me Follow Me Follow Me

Guardian & Watsons Special Offer!

Posted by Mira Rasidi | 16 November 2015 | 5 Comment
Assalamualaikum

Heyy. Long time no see. Hahahaha. Tiba-tiba mood menggila nak update blog alang-alang tengah free  disebabkan aku baru je masuk sem baru. So.... Agak buang masa sikit awal-awal sem ni. Takda nak stress stress sangat.
Argh.. cakap pasal stress nih. Aku tengah stress sikit fikir title untuk final project . Proposal hape belom siap. Haish. *Meh nangeh....*

Ok, Abaikan.
Sila focus pulak apa yang aku nak bagi tahu ni. Hihiks

Koranggg. Korang kaki  Guardian & Watsons macam aku nih., Nak habaq kat hangpa ni,  seperti biasa Guardian, Watsons  tengah buat Special Offer sekarang. But pleaselaa. Jangan aspect lebih depa buat Special Offer semua jenis barang pulak. Of course la , certain jee.

As customer, aku dah buat analisa. Untuk kali ini Guardian win! Sebab  Special Offer  gila-gila sikit kali ni. Untuk Watsons pula mira rasa kebanyakannya mira rasa as usual.  Mungkinkah aku berkata begitu dek kerana produk offer kali ini bukan produk-produk favorite aku? Yes. Kebarangkalian itu ada. Bhahah.

Kepada aulss yang nak tahu produk apa tengah offer sekarang, korang boleh terus direct pergi ke website Guardian or Watsons.
https://online.guardian.com.my/


http://www.watsons.com.my/

So if nak tahu barang apa yang tengah offer sekarang korang just tengok dekat website.  Tak payahlah susah-susah nak pergi ke kedai terkial-kial buat survey bagai kaann. Jimat masa jimat penglihatan.hahaks. So Pergi kedai just grab apa yang patut dan bayar. Bukankah itu lebih memudahkan??? Tak gituhhh? Makcik makcik kakak kakak adik-adik sekalian? Hikss. 

Kalau rasa-rasa malas extra extra malas takda masa so on, why not korang just buy online jaa . Sebab Guardian & Watsons pun ada provide buy online untuk customers mereka. Cuma yang bezanya ,need take time sikitlah sebab kena lalui proses penghantaran terlebih dahulu and maybe postage jugak akan dikenakan (tergantung kepada Terma dan Syarat) .

But untuk diri ini yang jenis kelam kelibut tak sabar semacam, kalau boleh nak barang terus ada depan mata,"Abracadabra " gituhh, So the best way is terus pegi grab kat kedai la kaaann. Bhaha. 
Hmm. For Watsons,  mereka jugak  ada buat special offer untuk buy online sahaja and tidak lupa juga kepada members Watsons. There is a special price for you .  Baiklah,  Watsons page, bagaimana untuk melihat special offer? Korang hanya pegi kepada link yang mira beri , so di mainpage itu korang boleh melihat special offer nya, Jika ingin tahu lebih banyak lagi, korang jugak boleh click Exclusive yang berada di page berikut

Bagi Guardian pulak, mereka telah categorize beberapa bahagian special offer. Step yang sama, jika ingin tahu special offer nya, just pergi ke link yang mira beri dan jika ingin tahu lebih lagi mengikut kategorinya boleh terus click pada kategori yang berada pada right side page.

Attention! DI SINI jugak mira ingin ingatkan, special offer ini bukanlah berlanjutan yee.  Hanya dalam tempoh tertentu sahaja ye.  So apa lagi? CEPAT. CEPAT. sebelum terlambat! kerana special offernya hanya beberapa hari ini sahaja.

Thank You.