Add Me Follow Me Follow Me

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Posted by Mira Rasidi | 28 January 2015 | Comment
Asslamualaikum
Hello ^^V

Yahoo!..
Sempena "Chinese New Year" ni, Nile.com.my ada buat Giveaway . Baru sahaja terfikir nak shopping dekat Nile.com.my, alih-alih ada buat Giveaway. Yes!  Ini nama dia peluang depan mata jangan tak di endahkan. Belum cuba bulan tau. Tak gituhhh???? Ihikss

Apa benda Nile.com.my tuh??
Menjual barang keperluan secara online. Klik link ni--> http://www.nile.com.my/

Nile.com.my jual barang apa je?
Macam-macam ada. Dijual dengan harga yang berpatutan lagi murah.  Klik link ni--> http://www.nile.com.my/

Kepada kaki shopping apa lagi , inilah peluang korang untuk MENANG dan dapat item free kesukaan korang  dari Nile.com.my kerana:-
5 x Pemenang RM150 PERCUMA

So apa tunggu lagi cepat-cepat join sebelum terlambat. Boleh ikut sahaja cara meera buat kat bawah nanti.Agak-agak  confius boleh directly  click banner kat bawah ni. :)

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96


Baiklah .Dengan penuh rasa gumbiranyaaa.  Item yang meera pilih adalah:-










Jumlah harga barang: RM45.10+RM30.50+RM21.40+RM23.20+RM24.00= RM144.20