Add Me Follow Me Follow Me

Aidiladha VS 1 more paper to go.

Posted by Mira Rasidi | 05 October 2014 | 7 Comment
Assalamualaikum

Sebelum itu izinkan aku mengucapkan " Selamat Hari Raya Aidiladha" to all the muslim . 

Detik ini ingin sekali aku menyanyikan lagu Salam Perantauan  salah Dendang Perantau dan mula nak bajet-bajet student oversea tak dapat nak balik raya......Krik~- Sebab for the 1st time tak beraya dengan family gara-gara final exam. Iyee sebenarnya aku sedih . Sedih tak dapat nak balik.  Mak call pun aku buat bajet-bajet cool je . Macam..,  there's nothing to be a sad. HAHAHA. Padahal!! Tak sanggup nak dengar takbir raya. 

Actually malas nak beremosi sangat. Sebab aku yang decide tak hingin  balik. " Masa Itu Emas" kata aku .Kalau balik confirm buku hilang entah kemana. 24 jam dok hadap makanan.  Ihikkks. Wehhh!! rayaaa... Siapa yang nak study di hari Raya? Korang ingat raya Haji orang tak pergi beraya ke?? Aku punya pandangan laaa. Tak tahu kalau ada yang duduk rumah je kan... heee

Hmm. KALAU nak cakap pasal final exam ni pulak. Satu paper lagi tinggal. Satu paper lagi. Itu pun hari selasa. Berbaloi kah??? Kahkahkah. Padan muka aku.


Pakcik google bagi kat kitee

K.baiii. Salam

7 comments:

anamizu said...

hai Meera! alololo sedih x dpt balik kan bile time raya.. tp xpela sbb exam kan? hehehe



salam kenal,
Anamizu :)

ana-mizu.blogspot.com

Teesaz said...

terima kasih atas tutorial blog, byk saya belajar dan apply di blog saya tq so much

Mira MeeraiKiroro said...

@Teesaz:Welcome Teesaz. am happy for u. Thankss jugak yee. ^_^
javascript:void(0)

Mira MeeraiKiroro said...

@anamizu:
haha. yesss dear. Pengorbanan kann. Pasrah jeerrr.....

camar putih said...

hai assalammualaikum, nk tnye sikit lagu kat dlm blog ni ambik kat mana yer?

Mia Liana said...

lama tak update.... takpe...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

- Mia Liana -

Mad Parihh said...

singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/