Add Me Follow Me Follow Me

Alhamdulillah setahun suku bulan di IPT

Posted by Mira Rasidi | 13 June 2014 | 6 Comment
Syukur ku kepadaNya kerana aku masih di sini. Di mana? Di tempat aku menimba ilmu mengejar cita-cita ku. *Cewahhh! Ayat...*

Iyaaaa syukur tidak terkata aku panjatkan. Dalam tidak sedar kini sudah setahun aku bergelar student IPT dan perjalanan  dalam dunia universiti masih tersisa 2 tahun lagi. "Ayat ada macam bangku" 


BAIKLAH,Sesiapa yang belum tahu Meera study dekat mana..., Taraaaaa...!




Iyaa Meera merupakan salah seorang pelajar di institusi pendidikan ini ataupun lebih familiar dengan "U tepi highway".  Hahaha. Seriuosly.., its close to the highway....
Ada segelintir memang tak familiar dengan  U apakah itu MSU.. Hmm kalau cakap U sebelah highway tau pulak. Angguk 44 kali dia bagi.

HAh! Meera ingin  mengambil kesempatan untuk menjemput  pelajar lepasan spm & stpm yang masih keliru nak continue study kat mana..., Mailaaa ramaii-ramai serbu study kat MSU. Boleh jumpa Meera. Bhahahah. *OK macam tuh jer kau promot IPT kau???*

Untuk pengetahuan semua Meera di bawah Faculty Information  of  Sciences Engineering(FISE).  And currently as student who is taking Bachelor in Computer Science major Software Engineering. Inshaallah!. Itu adalah Major yang diimpikan. 

And now MARA be my sponsorship and it was just a loan . Jangan lupa bayar bila dah habis study. Tak nak bayar 4 flat okay. Ihikss! Kepada yang rasa  tidak menepati syarat-syarat bagi pinjaman MARA. No worryy!! They have a PTPTN loan. 

BTW Sem ini adalah sem ke 5 untuk Meera. 2 Short Sem  3 Long Sem.  Dan ini adalah subject for this semester.... 
--------------------------------------------------------------------------------
1. JAVA PROGRAMMING
2. OBJECT ORIENTED ANALYSIS & DESIGN
3. SOFTWARE PROJECT MANAGEMENT
4. WEB TECHNOLOGY
5. EVENT ORGANIZATION
---------------------------------------------------------------------------------

OKAY peeps . Please pray for me. Mudah-mudahan sem ini berjalan lancar seperti sem sebelumnya. Dan sentiasalah dipermudahkan untuk sem sem berikutnya. Inshaallah. Amin.-_-

Bye. Assalamualaikum.