Tiba-tiba buat Tutorial pakai Shawl pulak

Posted by Mira Rasidi | 10 May 2014 | 2 Comment
Assalamualaikum.

1st percubaan tanpa segan silunya buat tutorial cara pakai shawl. Hmm. Ini pun adalah dorongan dari kawan -kawan meera sendiri minta buatkan tutorial. Sebab mereka mereka itu tidak habis bertanya seribu persoalan macam manalah mira pakai shawl. . Dan tidak terjawab rasanya. "Hah... Mula minah ni bajet-bajet jadi perhatian ramai ni. Nyampahhhh KAk JAhh"

Ehem-ehem jangan salah faham iyee anda semua. Bukan topik bangga/perasan hot di sini iya. Meera buat tuto adalah semata-mata ingin membantu dan berkongsi apa yang tahu . Dan bukannya nak jadi seperti yang apa anda fikirkan. Apa yang anda fikirkan???Meera pun tak tahu . Fikir-fikirkanlah. Emmuahahahah.

Nak sebut pasal shawl, tudung bawal empat segi ke, tiga segi kee......., sebenarnya cara pemakaiannya lebih kurang sama sahaja. Kalau kita tengok You Tube macam-macam ada cara pakainya. Semua "Wauuuuuuu" belaka. Dari basic pakai sampailah gulung-gulung dia bawak kita pergi kannn. ^_^.

So. Shawl tegar macam mira tentunys gulung-gulunglah jadi dia. Dan yang paling best olahan kita sendiri membuatkan cara kita pakai itu menjadi idaman kita dan teman . Muahahah. "Okay jangan perasan".Pembetulan sikit. Mira tidak kata yang meera ni sangatlah power meng-olah. Semua datangnya juga dari melihat bagaimana orang memakainya dan meng- olah mengikut keselesaan sendiri. Hah. Itulah maksudnya. Peace (!) ^^

Maka  dengan ini..........................................................




TQ. Inshaallah jika ada feedback Mira akan teruskan. ^_^

2 comments:

julia littlenote said...

terima kasih ... awak ... boleh tak wat tuto untuk tudung bawal yg terkini ... ?

Mira MeeraiKiroro said...

@julia littlenoteInshaallah dear. ^_^. Soon. Huhu. Meera kurang dengan bawal. I'll try my best. Tunggu......