Add Me Follow Me Follow Me

Next Concert !! FT Island. Pasrah!

Posted by Mira Rasidi | 09 December 2013 | 1 Comment
Hola! Anyonghaseyo!

Okey ... Memang agak eksited jugak nak buat announcement dekat peminat tegar K-Pop especially yang berminat bebeno dekat Rock-Band dari korea nih.

 Adakah anda peminat tegar FT.Island di sini cuba angkat tangan tengok???

Saya. Saya.  Iyeee. Saya peminat tegar Ft.Island. Tapi bila memikirkan price of ticket yang boleh buat aku melopong tengah bulan ,aku tabahkan hati dan pasrah kalau aku tak dapat berada dalam kalangan mereka yang happy2 join  da concert & bergambo sakan dengan superstarstarstarstarstar yang aku admire sangat tuh

Hmm. Mungkin masa ini belum ada rezeki untuk aku .Biarlah se-fanatik mana pun. Hal yang mustahak dan terpenting haruslah diletakkan dalam ranking teratas dan berikutnya barulah meletakkan hal-2 yang dianggap penting tanpa melepaskan hal yang paling terpenting. Jika ada rezeki tak kemana .*Okey sedapkan hati di situ namanya.*

*Oishhhh. Apa kau membebel hahhh cik meera rasidi???...*

Baiklah anda sekelian lupakan bebelan kiteeee...Muaahhahah.. Nih.. Nih nak bagi link kat korang how to get ticket if ada yang berminat nak pergi tengok concert FT.Island nih-->


Dear All,
We would like to make announcement regarding on 2013 FTISLAND 6TH ANNIVERSARY [FTHX] LIVE IN KUALA LUMPUR.
Unfortunately, We are unable to proceed our concert which is, FTISLAND 6TH ANNIVERSARY [FTHX] LIVE IN KUALA LUMPUR held on 22nd December 2013, under a few circumstances in Kuala Lumpur.
Once again, We are sincerely apologetic about the cancellation of the concert and all the purchased tickets will be refunded by Redtix.
Please visit our website below for the refund details;
www.daolent.com.my
www.facebook.com/daolentertainment
www.airasiaredtix.comThank you.
-airasiaredtix.com-

How to get ticket?
Sebarang maklumat lanjut boleh rujuk melalui link yang diberikan. TQ.


P/s: Calobete!! Nothing to say. #peacenowar! 

1 comment:

tenku butang said...

udah cancel pulok yea.. hee.. sabo..