Add Me Follow Me Follow Me

Mid Term Pulakkk....

Posted by Mira Rasidi | 21 July 2013 | Comment

Assalamualaikum
Peace ^^V

Sebelum tuh......

Masih belom terlambatkan untuk meera ucapkan... 

" Selamat menyambut Bulan Ramadhan kepada seluruh umat Islam ".

Fuhhh...... Lama betol tak menaip.  Kalau nak dicongak- congak 5 minggu jugak meera tak menaip tak kongsi satu ape benda dekat blog nih. Sempat jugak kaku jari jemari yang lemah tak gemalai nih nak buat entri. Mata nih melilau-lilau cari button-2 yang meera sendiri hampir lupa dekat mana positionnya...

Hohoho. Nampak sangat endah tak endah dengan blog nih semenjak dah jadi student kann. Ok fine... Memang tak patut. Tak tahulah dah kenapa endah tak endah jer kan... Tapi yang penting tak pernah terlintas kat benak fikiran nih nak berhenti berbloggie kepebenda yeee.. Cuma tak hupdate blog jee. Yela mungkin gara-2 komitmen dan tanggungjawab yang meera terima sekarang.

Untuk pengetahuan...  siap tiga assignment untuk 2 hari cuti nih. Hurmmmm :((... Tambah-2 plak mid term dah dekat nih. Minggu depan wehhh. Minggu depan. Bukan bulan depan atau tahun depan okey. Harap maklum!.  Huahh huahh... Walaupun mid term  dan bukanlah final exam. ...,,Tetap gemuruh jiwa tuh ada. Tak lari kemana rasa yang paling meera tak suka selain daripasa perasaan nak nangis... *Ok.AKu tahu semua orang tak suka rasa macam tuh jugak*. Grrrrrrrrrrrrr >.<

Paling merisaukan belom ada preperation untuk mid term..

 Apekehal  kau nih Meera?? Kenapa takda preperation lagi tuh?? Prepare lah sekarang.......

Hummmhh...  Baru nak buat preperation lah nih oitt.. Saya sibuk dengan keje jee..  ditambah pulak dengan assignment.... hihik...

Okeyhh.. doakan Meera yup.. see u  at da next entri... walah..bubye... salam...




No comments: