Add Me Follow Me Follow Me

Dengarlah rintihan Meera Rasidi...

Posted by Mira Rasidi | 30 May 2013 | 2 Comment

Assalamualaikum. Kepada yang hensem & cantik belaka tiada cacat celanya. *Wah*

Okey.. Seperti yang anda-2 sekelian tahu Meera tengah cuti sem sekarang nih. Maknanya duduk rumah spend time dengan family tercintan & lepak-2 dengan makcik-2 yang serba cantik tuh.. Tapi.Tapi. Sedih tau kena buli je-dengan adik beradik..Mentang-2 la Meera jarang balik,. Sekali balik cuti lama bukan main gumbiraa dorang nih buli .. Huahhh..Huahhh..:(((. Nak diraung tak tercapai di akal.... Puihhhh!!!

Tau tak...:

Meera kena masak sorang-2... dorang tolong tau..,.tolong MAKAN..
Meera kena kemas bilik... dorang tolong tau..., tolong TENGOK
Paling best.. Kena buli dengan yang kecik tuh. Dia  paksa Meera buat nih-->

Tengok... tangan pun meera tak lukis..ahaha..alang da lupa lukis tangan ditambah dengan sedikit kurang kerajinan aku abaikan tangan dia. Sebab lukis ikut suka hati jee nihhh....kahkah...

Apapun... Nikmatnya bila balik dok rumah kan.. Walaupun dibuli  penuh hati yang ikhlas.. Semuanya adalah rutin yang betol Meera rindu... hahahah...

Hahah.Lupakan segala rungutan, Propa semua tuhhh.. #sajamintakbelaskasihan ..
Tak sebegitu zalim adik beradik Meera Rasidi okeyy... stop berimagin..Muahahahah...

P/s: Yeahh.. We are ready ----> Johor...^ ^.. Johor!! We come...


2 comments:

Hunny Kitty said...

blogwalking~

Tengku Laurel Adamila said...

Alaa Kak Meera. Best apa duduk kat rumah ;)BW plus follow here ;) Follow me back >,<