Add Me Follow Me Follow Me

Perkenalkan photo cover page Belog MeeraSiGadisApril yang baru...

Posted by Mira Rasidi | 06 January 2013 | 10 Comment

Asslamualaikum....

Perkenalkan photo cover, page Belog MeeraSiGadisApril  yang terkini lagi mutakhirrkhir...

Simple plus simple sahaja untuk kali ini. 100% tertempek tuan punya page iaitu Meera Rasidi yang cantek jelita itu. Aummmm...*Bajet cun jer minah nih. Abaikan . Nanti ter-loya mahu tak mahu pulok.*

Dah jangan nak layan sangat kerenah budak nih. Time senget dia dah datang. Pedulikan. Please jangan aim dia iyeee....

Baiklah. APa pendapat anda sekelian yang bijaksana lagi super duper cute? Owkaeyyy tak? Boleh diterima tidak  perubahan photo cover budak nih?

Budak nih memang saja-saja menggatalkan tangan mengubah photo cover dia. Gamaknya dia dah boring and naik menyampah dengan photo cover dia yang sebelom nih kot. Itu pasal la pergi letak image dia pulak. Kan? Kan?.....
*huah huah huaH

P/s: Apa-apa pun, moga dia happy dengan perubahan yang dilakukan yup..hueh hueh









10 comments:

Noura Qifays said...

lawanya ! seriously.....cne awk buat...ngeeeeee ^^

Diyana Elmin said...

lawa, ok sangat2 klu nk tukar.. kena dgn tema blog je.. ;)

adibbbb said...

hee. comel je (:
dah lama dah tak ambik tau pasal fanpage sendiri. berhabuk sudah -.-"

Syeda Ohsem said...

cantik... simple. di mana awk edit??

Balqis said...

Comelll!!! ><

Mira MeeraiKiroro said...

@Noura Qifays: guna xiu xiu & photoscape shj..ngee:D

Mira MeeraiKiroro said...

@Diyana Elmin thanks:)

Mira MeeraiKiroro said...

@adibbbb,huhuk,,,yeke?,,Meera pown nih terajin nk godek jer..heheh

Mira MeeraiKiroro said...

@Syeda Ohsemhehe.thanks...edit guna xiu xiu & photoscape jer..:)

Mira MeeraiKiroro said...

@Balqis makasih!!comel:)