Jenis-Jenis Bentuk Muka Wanita

Posted by Mira Rasidi | 02 January 2013 | 2 Comment

Assalamualaikum....Salam Rabu Meera ucapkan untuk anda sekelian yang rajin bekerja, rajin belajar dan rajin ber-sekolah. Untuk adik yang masih bersekolah tuh, "Selamat Masuk Ke Sekolah" iye. Belajar rajin-2 takmau ketegaq, Takmau liat sangat nohh...Hehek.-->Lari pada point sebenar nampaknya aku nih.

Ohyee..Seperti biasa disebabkan hari ini adalah hari yang diiktiraf sebagai  Wordless Wednesday iaitu hari meng-post gambar tanpa kata-kata.., Meera ingat nak kongsi dengan gadis-gadis dekat luar sana tuh sesuatu yang interesting katanyee... Apa dia?? Hah. Tak perlu nak tanya lagi yup. Dah terpampang kat atas tuh title dia. Meera pelepukkk kang kang baru tahu...Hehe. * Tera sangat ke nak pelepuk orang. Sekali dorang pelepuk kau dulu* Hueh Hueh

Sudah. Sudah. Cukup  tulis panjang-bujur panjang-lebar Meera Rasidi oit, Nama pun wordless wednesday kan. Tak payahlah gatai-gatai digigit semut nak tulis panjang-2 pulak. Sikit-sikit sudah. Dan jangan nak buang masa . Mari kita sama-sama kenal ,apalahhh... jenis bentuk muka kita yang super cutesst nih kan-->

jenis muka ikut jenis tudung

jenis tudung ikut bentuk muka

jenis tudung wanita ikut bentuk muka

jenis bentuk muka wanita melayu

jenis bentuk muka wanita oval

P/s: Dan yang meera tahu. Jenis muka mempengaruhi pemilihan tudung. So. Maknanya dekat sini, tak bolehla se-suka hati kita jer nak pakai tudung macam mana kan. Harus bergantung pada bentuk muka kita juga.Piss! ^ ^V

2 comments:

Al-Azrul Iqmim said...

done flw..jmput ke blog sy n hrap flw skali.tq :)
http://mimque.blogspot.com

najiah shaharain said...

tak tahu la muka sendiri bentuk yg macam mane..?