Add Me Follow Me Follow Me

Aktivti ber-silaturahim bersama blogger -2 jer malam nih ...

Posted by Mira Rasidi | 03 January 2013 | Comment
Assalamualaikum

Malam nih.  Muka agak 'sayu' bagaikan bunga plastik yang dah layu. *Tahun bila nak layu bunga plastik tuh*. Tiba-tiba rasa malas nak buat entri. Nak story pasal diri ini?. Tak ada yang ohsem lah pulak hari ni..Buang masa plus plus jer .Almaklumla. Saya hanya manusia biasa , bukan retis fofuuular yang tengah MeleTOP ke baaa-boom tuh. Errrr....

Nak buat freebies?. Agak kaku jari-jemari ini diadun dengan tidak ber-idea langsung. Buah fikiran dah macam lagu Najwa Latif tuh, "Kosongg...Kosongg....Kosonggg...Lalalalala.... ". Itulah yangd dirasakan oleh insan berjiwa sayu sekarang nih. * Main perasaan aku ni*. 

Takpela. Walaupun terasa sayuk diri ini. Baik. Buat aktiviti yang bermanfaat lagi bermoral yang mendatangkan kebaikan. Apa dia? . Aktiviti ber-silaturahim sahajalah. Itu lebih baik. Maksudnya. Ber-blogwalking sambil baca entry, sambil folow sambil komen,...Insyaallah. Minggu nih belom sempat nak ber-blogwalking lagi. Tak baik kan ??Ermmh-2....

Okey aullls..

Peace no war dari Meera Rasidi yang tengah berada keadaan "Kosong...Kosong..Kosong" nih...Senyum:)


No comments: