Add Me Follow Me Follow Me

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

Posted by Mira Rasidi | 22 December 2012 | 3 Comment

Assalamualaikum.
Happy Saturday day

Yerr..Nampaknya takda benda yang 'Ohsemm' nak buat. Baik Meera join 1 GiveWay yang Ohsemm  dan hadiahnya pun sememangnya dah jelas ohsemm. Hehe. Actually sebelom nih ada jugak  yang tag meera join giveway /content/segmen. Tapi. Ada yang Meera baru perasan dan ada jugak yang tak sempat nak turut serta disebabkan tarikh dah expired dah. Ummmm...:(.

*Takpa. Takpa.Now. Kita join dengan senang hati yup...*^ ^

Okey. Bagi yang berminat nak join segmen nih juga, Korang boleh Klik Image kat bawah nih-->


Senarai Hadiah :
- Sepasang baju peplum  × 1 .
- Bohemian Watch kaler Baby Blue  × 1 .
- Cenderamata special × 10 .
- Tudung  Bawal Bead Sakura × 1 .
- Tudung × 1 .
- Sepasang kain Korean Cotton × 4 .
- Pure Marine Collagen Gred AAA × 1 .
- Pure Marine Collagen Gred AA × 2 .
- Pin Comel × 1 .
- Header comel × 2 .
- Name Keychain × 4 .
- Cartoon Keychain × 2 .
- Edit Full Blog + Header × 2 .
- Doodle × 4 .

juri : Random.org

TOP REFFERAL:
-Teddy Bear 0.8 meter .
 
P/s:Fuhh! Ohsemm kan??
TagHani , Farah , rYnn

3 comments:

Syuhada said...

nak join tanak join.. ehehe.. :) mcm best je ^^

adyna said...

tq meera..akak ada follow tutorial menjadi la cuma baru buat ckit :) salam kenal dari akak :)

Mia Liana said...

good luck ya..