Add Me Follow Me Follow Me

Freebies baru lagi......Ini dia..Button Follow|Dashboard ala Rainbow

Posted by Mira Rasidi | 25 December 2012 | 21 Comment
Assalamualaikum

Hari ini. Jari jemari lembut lemah gemalai menari-nari di atas keyboard  dengan rentak lagu "Opah Ganyang Kau" . Sambil meng-create new freebies untuk anda semua sekelian yang  chantek lagi extra ohsemm sedunia.. Memandangkan mood yang sangat baik ditambah dengan kerajinan yang tahap melampau nih, Meera buat button Dashboard dan button Follow ala-2 Rainbow colourful gitu... Huwah. Hebak..!!. *Orang lain dah berkurun dok buat dah* Kuehkueh. *Tak kesah lah hangpa semua dah buat ke tak. Ada ceq kesah!Huah Huah*

Orait beyyybeh....Apapun....Layan ajooo lahh hehh.. ZaaaSSS!!
Suka? Boleh ambil. Tapi, Please. Please. Tolong klik nuff boleh tak??Hihik^ ^

Button Follow 


Button Dashboard

Cara ambil:- Pergi kpd button yang diinginkan>click Right>Copy Url Image

Tak suka warna kat atas tuh? Iye..Iye..Boleh buat tempahan warna dengan harga serendah RM2 jee..Meera jugak menerima tempahan membuat cursor & button di blog. *Jika ingin buat tempahan atau sebarang pertanyaan, anda boleh PM Meera di sini-->https://www.facebook.com/pages/Belog-MeeraSiGadisApril/122198587899360

21 comments:

hazdnul shafina said...

salam..waaa..comel :D

Aina Sofea said...

Comelnya ! Kelip-kelip lagi ! :D

Cik Aishah said...

Cantik button 2..:)

korie hensem said...

huhu, pandai cri makan ;)

salam perkenalan !

Jue a.k.a Ibu 2F said...

comel sangat akak ambil ye dik...
terima kasih

Jue a.k.a Ibu 2F said...

terima kasih buat tutorial yang best2 ..
akak suka datang belajar kat sini dan akak ada buat n3 pasal adik...
n3 pada 27/12/2012 pukul 12:00
.

Zhura Zainal said...

Canteq sbb kaler dy matching.. Zhura da amek bt blog Zhura. N da klik nuffnang awk. Thanks. N jemput singgah ke blog Zhura.. ;)

http://zhura-territory.blogspot.com/

Susila Ereyanty said...

saye nak amek satu ye .. ^^

Mira MeeraiKiroro said...

okeyy u aullss..hihih

Inas Syuhaidah said...

ambik satu :)

Muhammad Azri said...

salam thanks 4 this freebies

Anonymous said...

amik satu ye

eiyna tyna said...

hai . sy ambik satu ye :)

Shin Syakinah Hye said...

tq akak. ^^

Batrisyia Delaila said...

tisya nak buat freebies, jangan risau. tisya credit ye kak. =D

Intan Amani said...

pertama kali jumpa butang follow n d'board gif... hute.. ohsemm sedunia

Fara said...

I want to make a freebies. But, i credit you ...

Mira MeeraiKiroro said...

thanks all. ^^

Info: Tempahan tidak diterima buat masa ini.

Sorry :-(

Sakinah Stillina said...

take two :)

cнσcσℓαтε_ℓαттε96 said...

amik 1

cнσcσℓαтε_ℓαттε96 said...

amik 1