Add Me Follow Me Follow Me

Blogger Bella Sahidi tanya Meera , "Header u boleh buat tak?" & Menerima Tempahan

Posted by Mira Rasidi | 03 December 2012 | 3 Comment

Assalamualaikum.

 Mungkin ada yang dah perasan dalam entri semalam meera ada nyatakan yang meera dah mula ambil tempahan untuk button-button & cursor di blog. Iyeee. Statement itu adalah benar belaka dan bukanlah cobaan semata-mata. hihik. 

Actually,. Tujuan Meera menerima tempahan adalah atas dasar minat meera sendiri terhadap bidang meng-create dan meng-edit blog. Dan dalam masa yang sama bagi menambah sedikit pendapatan . Namun disebabkan kekangan masa yang tidak dapat dielakkan Meera hanya boleh menerima tempahan secara sambil-sambilan sahaja. *Maksudnya bukan bekerja sepenuh masa ler yup.Kehkeh*. Dan disebabkan meera hanya menerima tempahan secara kecil-kecilan, meera membuat keputusan untuk menerima tempahan Cursor & buton-button di blog sahaja dan bagi tempahan header,footer dan edit blog pulak meera akan terima jika ada yang mintak meera buatkan.


***Dan....As pengetahuan korang semua, hari ini bermulalah misi meng-create item-2 yang di tempah . Oooyeay! Dan Meera juga berjaya siapkan cursor yang ditempah oleh Blogger Bella. Nih dia cursornya.-->

Harga Cursor Hover nama: RM 4 sahaja

Perhatian:  Sebarang Copy Paste Image diruang ini adalah satu kesalahan. Tindaka boleh dikenakan jika anda bertindak sedemikian. TQ.

* Semalam... Blogger Bella mintak Meera create cursor hover nama untuk blog beliau. So. Just nama jerkan,?Meera pun hanya kenakan bayaran RM 4 melalui pembayaran topup sahaja.. *Thanks untuk Bella  kerana beri sepenuh kepercayaan dekat meera untuk create cursor.*

Bukan itu jer, Blogger Bella ada tanya meera macam nih jugak -->

"Header u boleh buat tak?" 

Ini jawapan dari soalan yang ditanya lebih kurang sama seperti kenyataan di atas:-


-Maksudnya meera boleh sahaja menerima tempahan header,footer,edit blog. Tapi secara tidak langsung sahaja lah yup. "Jika ada yang mintak meera akan buatkan".:). ..Itupun perlu diingatkan yang Meera perlu ambil masa untuk siapkannya.Lebih kurang seminggu-2 minggu (Gara-2 kekangan masa semua ini.Maaf) -Sama seperti yang dinyatakan di atas

*Insyaallah... Mengambil Tempahan header,footer,dan template jugak ada dalam perancangan Meera. Tapi bukanlah untuk masa sekarang. Ia akan diumumkan dalam masa terdekat. Yang pastinya semuanya kena bergantung dengan masa & komitmen. Apa-2 pown tunggu berita dari Meera sahaja yup:)

So.. Disebabkan meera free sahaja hari nih.Meera berjaya siapkan header adik Meera yang super duper cutiessst nih. Dia pown nak ber-blog jugak okey;hihi.:_


Perhatian:  Sebarang Copy Paste Image diruang ini adalah satu kesalahan. Tindakan boleh dikenakan jika anda bertindak sedemikian. TQ.


*Mintak jasa baik  korang tolong komen hasil tangan Meera boleh?*Sila komen diruang komen. Tq.Peace!^ ^V

3 comments:

Bella Sahidi said...

Tq banyak banyak dear. hehe. eh asal cursor ada nama i ni? haha

hazdnul shafina said...

assalam..assalam..comellah header untuk syaza tu..hehe..berblog jugak eh dye? ap link nye..nak jenguk..hihi

Ni Sha said...

cantikkknya header myraaa . Nak satuuuu . hihi