Add Me Follow Me Follow Me

Terlupa buat Entri Vs Buat Image Group untuk Facebook

Posted by Mira Rasidi | 07 December 2012 | Comment

Assalamualaikum 

Eh. Eh. Sedar tak sedar tiga hari  Meera tak buat entri okey. Haishh.  Apa lah yang aku fikirkan . Boleh terlupa nak nak buat entri ni. *Banyak makan kepala ikan gamaknya nih*OMG.... Mak help. Anakmu ini banyakk makan kepala ikann....Sampai terlupa tahap maksima ni.Hueh.Hueh.

Okey-2. As pengetahuan *boleh tambah ilmu pengetahuan* awok semua. Tiga hari tak hupdate blog gara-2 sibuk fikir benda lain . Fikir ape?  Nih hah. Fikir macam mana nak create  banner untuk ma group .*Hambik.Sampai tiga hari ko.....!*,Grrr~~~~

Dan. Hari ini  setelah ganjil genap 3 hari berjaya juga Meera hasilkan Image Group  yang  mendapat persetujuan oleh admin nih. Tapi buat masa nih Image Group belom dishowkan lagi dan masih dalam proses. :).

Heheh. Nak tengok Image group yang meera buat tuhh? Sila ler scroll bawah yup. 


Actually, Image Group nih  ada 4 warna. Dan antara 4 warna, warna ini  menambat hati bestie bestie Meera.. Alhamdulillah. Happy bila semua memberi pandangan yang postif terutama sekali bila bestie Meera yang buat group nih pown juga turut menerima hasil tangan meera nih.:)Thanks uolss...

*Baiklah. Rasanya cukup coretan Meera untuk hari nih kot. See u in da next entry yup...Calobete!!
 Ahah...Jangan lupa komen dan bagi pandangan sekali yup. Saya tunggu awok semua..^ ^




No comments: