Segmen:Add Follower Di Blog

Posted by Mira Rasidi | 20 November 2012 | 2 Comment

Assalamualaikum

Meera di jempot oleh blogger Fathin semalam. Beliau jempot meera join segmen. Thanks yer dear. Dah lama akak mu ini tak join segmen . Rinduuuunya nak join segmen pulak...Hihi....

Bagi korang-2 yang berminat nak join segmen nih jugak, dipersilakan klik image kat atas tuh yerk...Kat situ korang boleh tengok cara nak join segmen nih. Hurmmm. Buat pengetahuan korang, hadiah turut disediakan okeyyy..Yepppy!Yepppy! Mahu itu hadiah..KhihKhih...Tapi tak tahulah pulak apa jenis hadiahnya.. Huhu* Tak kisahlah semua tuh. Apa yang penting. * Moral Value* yang kita dapat yerk. Moga-2 boleh menambah teman dekat alam maya sambil-2 memupuk hubungan silaturahim  antara rakan blogger..^__^

Okey uolllss...Calobete...:)



2 comments:

Addreena said...

hi dri segmen yg sme la ! :) sye dah follow awk gune nme suhana..jom follow sye balik? :D http://addreena-ishak.blogspot.com/2012/11/segmen-add-followers-di-blog.html

✿A I N A A✿ said...

selamat berjaya ye.. ena tak dapt la nak join.. baru update entry.. huuuuu...