Add Me Follow Me Follow Me

Ingat nak blog-walking jer lah

Posted by Mira Rasidi | 11 November 2012 | 3 Comment

Assalamualaikum

Hai yang hensem-2 yang cantik... *Kita ketemu lagi yerhh.*. Lama nyaaa....Lama nyaaa... Tak blog-walking. Rindu nak blog-walking... Then nak baca entri korang yang *awesom!* tuh,.. Kali ini buat sekian kali  yang keberapa tak tau , Meera hupdate blog setelah berapa minggu meninggalkannya.Huhuk. 

Errr...Bila dah muncul kembali  dekat blog sendiri yang tak sehebat mana nih.. Ingat nak jalan-2 kejap kat blog korang ler yerk.. Boleh tak? Boleh tak?. Nak baca entri  and hupdate korang yang best-2 tuh? Piss!..

Sebab...Meera belom ada idea bernas kat kepala hotak nih  nak hupdate somethin yang interesting plus extra awesome kat blog sendiri nih,,,kehkehkeh... So. sebagai langkah yang bijak kita blog-walking ajerlah sambil baca entri yup..sambil-2 boleh dapat *moral value* dari blog korang..
Okey Oulllsssssssssssssssss....

Okey peeps... Meera nak terjah blog korang nih..Ready....GO!
:)))))

3 comments:

Cik Que said...

sama la kita..sye pn walking2 je ni..nak update entry line dh cam ciput dh ni..huhuhu..

Acha Asha said...

Terjah lha kita!

Yanie Andierah said...

UPDATE :) http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/11/contact-me.html