Add Me Follow Me Follow Me

Err..Dengar lagu yang cute nih jerr....Sayang by Shae

Posted by Mira Rasidi | 24 November 2012 | 3 Comment

Sebelom tido. Meera  nak dengar lagu yang cute nih dulu --------------------------------

Nak dengar??Silalah klik.

Seriously. Sesangat lah cute lagu nih untuk korang yang tengah hot bercinta tuhkan....Kehkeh.* Yeke??Ko pown takda Bf Meera Rasidi . *Opppsss. No Komen.

Tip untuk korang
.... Bagi yang sesangat la malas nak menaip sms panjang-2 tapi nak luahkan isi hati dekat orang yang tersayang. Memang ada chemistry lah korang dengan lagu nih.Kehkeh.Just take in easy jer okey. Send  lagu nih kat dia. Lagi best time dia tengah marah. Insyaallah.Sejuk hati dia.Grrr..~~Kalau tak menjadi jugak,angkat tangan kasi piss jer!!!Huhuk.

Info untuk Korang
Mungkin ramai yang dah tahu  lagu yang dinyanyikan oleh gadis kacukan Australia-Riau nih selalu sangat diputar belitkan dekat radio no 1 Malaysia kita tuh iaitu Era.fm. *Era.fm jer pown yang meera selalu dengar* .Kehkehkeh.

P/s: Maaf agak meraban entri malam nih,Motif entri malam nih just nak share lagu yang chumel nih.Hihi. Baiklah yang hensem-2 yang cantik-2 lets melayan lagu yang chumel nih yerk..Hihi. Nite uolss. Basuh kaki baca doa sebelom tidur &  mimpi indah yer ;). Calobete!!!


3 comments:

farid akram said...
This comment has been removed by the author.
Hanif Redland said...

best jugak lagu ni..tq2..

Azee Hana said...

ringtone saya ni..haha