Add Me Follow Me Follow Me

Betol ke bila main blog akan masuk virus dalam Lappy kita?Betol ke?Betol ke?

Posted by Mira Rasidi | 11 September 2012 | 5 Comment

Betol ke? Betol ke? Ada orang cakap kalau main blog virus akan tersebar masuk dalam lappy kita? Hmm...Yang nihla buat meera dok tertanya-tanya. Betolke?. Aishh. Asal main blog jer virus masuk, asl main blog jer virus masuk , alamatnya tak ber-blog Meera. Huwaaa..Tak sanggup.Tak sanggup.

---->Nihla antara sebab tak ber-blog beberapa hari nih.Takut dengan virus
Hmm.Tengok....Menyeramkan kan..Grrr....Dan dalam masa yang sama fobia dengan Lappy kakak ku  rosak yang memang tak tau apa punca..Huuuuuuuu

***Er....Setahu Meera Virus akan tersebar sekiranya blog orang tuh ada virus. Tapi kalau tak ada takkan nak tersebar kot kan?kan?kan?Huhu*Maaf lehhh..Meera kalau pasal benda macam nih takda nak arif pown. Tuh yang tertanya-tanya nih. Sebab sesangat lah Fobia dengan virus kat atas tuh.hihi

Dan kalau ada yang arif pasal nih. Bolehla korang tulun meera yang tengah  blur nih kan??Heheh..Hope ada la yang nak menolong yer..heheh..



Calobete!!!!

5 comments:

ieyra said...

ntah lah .. rse mcm ye pon ad gak kot. ble ieyra bkak blog org yg penuh dgn mcm2 widget, automatic my lappy hang. n terpaksa off mcm tu je ..

Hanif Redland said...

Ada sesetengah blog je selalunya dijangkati virus..biasanya virus tu ada kat flash2 dlm blog..

MeeraGadisApril said...

@Hanif Redland::
ohyeah....thanks 4 da info yup..penting tuh..:))

MeeraGadisApril said...

@ieyra:::hmm..agaknye lahkan ieyra..e..bahaye tul virus nih..:)
thanks 4 da opinion ieyra ..:)

yaya c domo said...

rasanya btul kot. sebab dulu ada kena virus dalam blog yaya... time tu seminggu takut buka sbb takut masuk lappy.. but, selalunya virus tu datang dari coding yang kita buat..