Aishhh....Dah lupa nak hupdate blog yer..-_-

Posted by Mira Rasidi | 03 August 2012 | 3 Comment

Semenjak berbisnes biskut raya  bersama makcik tercinta  nih  Meera dah hampir lupa nak hupdate blog dah. Nak menyentuh blog nih pown dah "penyegan" dah. Gamaknya kalau di biar nih mahu nak bersawang,bersawung bebagai nih..

Tapi kan..tapi kan...takda niat di hati ini nak membiarkan blog nih terbiar begitu saja tau . Semua ini gara-gara masa memproses biskut raya yang ditempah oleh adik-2, kakak-2 dan makcik-2..hehek.

So. Bagi yang merasakan meera tak meng-folow apolo blog korang lagi tuh or tak membalas segala komen atau message yang hado...,harap korang faham lah yup. Insyaallah. Meera akan beri respon yup.Tapi ada ke yang nk menengok blog titew yang tak seberapa nih hah???Ada ke?Kalau takda pown.Takpalah.Syiok sendiri sorang-2 pown takpelah.Keh Keh.


P/s: Bagi korang yang nk roger-2 dgn meera dgn lebih mudah.Boleh pm meera dekat Belogmeerasigadisapril di  FB or di group We love Bloggie saje yer...Kalau kat FB bolehla meera intai-2 jugak.Huhuk...okey.Calobete!!!

3 comments:

Tengku Laurel Adamila said...

Sy pun sibuk promte kuih gak ni >,<

MeeraGadisApril said...

hahah..yeke???

hazdnul said...

untunglah boleh buat kuih raya..kite kat sni mengadap kuih buku..huhuhu