Add Me Follow Me Follow Me

Curi Tulang Kerana 49 Days...

Posted by Mira Rasidi | 11 July 2012 | 1 Comment

 Sekarang.Masa untuk curi tulang dik kerana nak menonton  drama 49 Days. Kalau tak dapat nak curi tulang pown. Intai-2 dari jauh pun jadilah disebabkan drama ni sangat menusuk ke kalbu i u aullss. Kehkeh*So. Hari ini diberi kebenaran oleh mamacik meera setelah membuat demand untuk menonton drama 49 Days. Nanti habis cerita sambong buat kerja balik. Ekeleh~~ Mak saudara aku nih. Dia pown kaki layan drama nih jugak....:P

Kepada korang pulak. Ada ke jadi macam meera nih? HAhah. Jika anda seorang kaki TV seperti meera , Semestinya..........................................Hihi. Betol tak?Betol tak?Apa-2 pown tak salahkan hanya sekadar hiburan. .? Muahahah...

Okey. Itu sahajalah sebagai story-moli meera hari nih. Lagipun, sepanjang meera berbloggie jarang sama sekali meera nak berkongsi story-2 meera kan? Jika ada yang perasanla. Memang jarangkan awok?Ngee~~.

Errr.... Sebagai penutup untuk Entri kali ini. Meera Sediakan poster  49 Days untuk korang.-->
Bagi yang berminat nak menonton drama nih. Jangan lupa saksikannya di Astro Prima setiap Isnin-Jumaat. Dah episod keberapa pown.Meera pown tak sure sangat. KhihKhih.If ada yang nak tahu sinopsis cite nih,korang boleh search dekat uncle google je lah yup. Sebab meera tak sediakan sinopsisnya. Saja nak suruh korang cari. Biar  jadi "keeezzzzzutan" sikit.:))))




1 comment:

taqi said...

sedih gilo cerita ni.sob sob..walaupun tahyul tapi mengajar kita utk lebih menghargai kehidupan.. cewah