Add Me Follow Me Follow Me

KemunculanKu dengan penuh kegedikan

Posted by Mira Rasidi | 25 June 2012 | Comment

Assalamualaikum
 Hello. Hye. 
Kepada peeps ku semua.
^ ^

Keh. Keh.Aku. Meera Si Gadis April muncul kembali. Almaklumlah. Bergelar bisneswoman sambilan nih banyak komitmennya. Kalau nak berbloggie macam dulu tuh memang tak dapat ler . *Hamboi! Mengalahkan PM kita sibok ko nih meera......^ ^.*So..Kiranya kemunculan tuan belog yang "hhhaaaado"  untuk kali ini dengan penoh rasa "kegedikan" di dalam dada. Choi!!Tak mau gedik-2,nanti orang tak suka. Tak pasal nama  kena blacklist, blog kena godam ke hapekan.Errrrr..... Mintak jauhlah.Sememangnya tak hingin. Ehek^ ^

Sebenarnya kan. Kalau korang perasan. Semenjak dua menjak nih, lagu tema kat blog  meera nih asyik bertukaq-tukaq ja. Hmm. Rasa dah boring dengan lagu tuh, tukar lagu nih pulak. Rasa lagu nih macam tak "syiok" jer, Cari lagu lain pulak.Hmm. Kalau macam tuh lah gayanya. Tidak dipanggil gedik kah itu?Cer habaq mai?Bukan gedik jer . Nak dilabel minah  giler+sewel pown ada yang tega kowt.Mmmuahahah.
|
V
**Gamaknya macam nihla kowt kegedikan yang melanda kat meera time dok tukaq-2 lagu tuh kan?.KhihKhih**

Euuuuww.Whtevelah.Heheh.~~Kepada yang perasan tuh. Korang buat-2 tak tau, buat-2 tak dengar, buat-2 tak nampak, buat-2  tak tengok jela yup. Gamak dah rasa tak tau nak buat-2 dah, korang klik butang Pause teros. Senang cite.~~. Hah! Baik tak tuan blog nih? Siap bagi tips/kaedah/cara semuanya  sekali okey. Huah. Huah. 



P/s: Apa-2 powm.Senyum. Senyum. Calobete!!!:))))).Maaf sekiranya saya buat anda boring tahap apa tak taukan.
Lalalala





No comments: