Follower yang ke 500.Alhamdulillah-

Posted by Mira Rasidi | 14 June 2012 | 2 Comment

Assalamualaikum.
Hye aullls.



Alhamdulillah. Buka-2 jer blog tadi, nampak  followers dah mencapai jumlah 500. Ekeleh. Ko nih Meera follower yang ke 500 pown nak heboh-2 ke?Orang lain dah beribu-ribu berpuluh-ribu dah.
Ehek.* Eh.~bukan niat hati nih nak menunjuk-nunjuk. Tapi itulah target meera sebenarnya. Dan meera pown dah tetapkan seandainya follower blog Meera dah mencapai  500 ,akan Meera wawarkan follower yang ke 500 di Blog  Meera nih.Ehek~ Tambah-tambah pulak, meera nih  suka tahap maksimum dengan nombor 5. Itu pasal  lah 500 menjadi pilihan.Ngee^ ^.-->Itu ja sebabnya? Haha, Whateve. Bagi meera nombor 5 tuh cukup bermakna untuk meera.:))Hihi.

Eh. SiapaFollower bertuah yang ke 500 tuh? Hah, Nih dia orang nya. Comel tak? Comel tak?


Follower bertuah nih menggelarkan dirinya Waniey.Dan berumur 21 tahun--->Eh. Kakak meera lah yup.:) .Beliau kini sedang melanjutkan pelajaran di UPM in Food Study.Wah!Cayalah sis ku..hihi. Aha. Ada yang nak berkenalan ke? Bisa ajajajajaa....~ Just Klik Image kat atas tuh yup.Image atas tuh meera Print Screen melalui header beliau.Then, kalau dah Klik tuh jangan lupa nak meng-follow-follow-apollo.-->Nah.Habis bercampor hadok  dirojak oleh aku.Huah Huah.




Dah baca? Jempot Join Sini Pulak--->





2 comments:

yaya c domo said...

tahniah dah sampai yang ke 500... huhu...

MeeraGadisApril said...

@yaya c domot:: Thanks dear.;