Add Me Follow Me Follow Me

6 Hari aku menghilangkan diri kerana.........................

Posted by Mira Rasidi | 04 June 2012 | Comment

Wah. Wah. Weh.......Kali nih agak lama jugak meera menghilang yer. Kalau nak dikira-kira dah masuk 6 hari tak berbloggie.Tak ber-blowalking dan membalas komen dan jugak apa-2 yang patut. ERRR..Kalau esok pown meera tak berbloggie. Nah hambik! Jawabnya seminggu lah  tak berbloggie .Huah. Huah.

Sedia maklum wahai korang semua, 6 hari meera menghilangkan diri kerana hari tunangan kak long  tercinta. Dia adalah satu-satunya kakak yang meera  ada. Dan satu-satunya cucu pertama kepada wan & opah yang bakal dimiliki orang lain. So. --> Memang busy laaaa.....EHEK~~Nih punmain mencelah dalam kesibukan .Ngee~~

Aha. Tambah-2 pulak meera sekarang dah tak boleh beri komitmen sepenuhnya terhadap blog. Iyelah. Seperti yang meera dah nyatakan pada entri yang dulu tuh, Semua ini disebabkan kekangan masa sebab berbisnes bersama ibu saudara tercinta iaitu mamacik ku.hihi...Hmm, Kalau meera jarang menghupdate blog, tak sempat nak membalas komen atau mesagge di shoutbox, dan belom mengfolow korang yang meng-folow tuh .Harap Faham lahyup. Insya-Allah. Kalau ada masa terluang meera akan cuba sedaya upaya meera untuk melaksanakan tugas sebagai seorang blogger yer.:)

Grrr~~~Dari tadi dok pot pet..pot pet. EH. Mana gambar tunang kak long meera nyer??
Muahaha....Nak dijadikan cerita,Adik meera yang belajar kat KL tuh terbawak kamera pink comel tuh balik KL. Aisshh~~Tak taulah macam mana dia boleh terbawak  balik. Gamaknya suruh dia simpan. Sekali dia simpan dalam beg dia. AHAHA. So. Memang terlupa lah kowt nak bagi balik. Kiranya habis dengan gambar-2 tunang lah dia bawak pergi KL sekali.umhhhh.umhhhh....umhhhh.......Kak Lang. Kak Lang...Keh3.

*Kalau ada yang nak tengok gambar hari tunang akak meera tuh. Banyak-2lah bersabar yer. Kita tunggu kamera pink sampai Gerik dulu. ^___^. Bagi yang tak hingin, boleh pergi  tengok cite Upin Ipin.hehek~~-->Sebab saya pown suka cite Upin Ipin. Nanti boleh story-2. Muahahah.

Okeylah. Ini ajerlah untuk entri hari ini. Tunggu meera untuk next entri yup...Calobete!!^ ^

No comments: