Segmen:Geng Blogger

Posted by Mira Rasidi | 11 May 2012 | 14 Comment
Salam aulss~~
Senyum^___^

Hari nih meera nak join segmen yang dianjurkan oleh Niera. Ehek~~Dah lama meera tak join segmen tuhhh....

Baiklah~~Bagi yang rasa-2 nak join jugak korang boleh klik image kat bawah nih erk.Tarikh tutupnya 12 Mei nih.So.Kalau korang nak join cepat-2 lah yup^ ^...

-->CLICK image untuk join segmen ini

AHA.Sebelom terlupa.If ada yang nak join segmen nih korang kena letak kategori. Kiranya meera dalam kategori Geng Blogger C yer -->Cik Niera.....^ ^

14 comments:

Yasmin Aris ♥ said...

gudluck kamu ! hehe

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

♥Anasyaza♥ said...

ana terjah dri segmen yg same.. :)

ejulz said...

gud luck.. ^_^

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..kita sama geng la..geng blogger c..hikhik jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

Fafaa said...

terjah balik dari segmen yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Michelle Hopell said...

singgah sini dr segmen sama ..
meh ke blog saya :)

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sama..Kita dri geng blogger yg sama la..Da follow cnie..follow balik klu sudi dan br ikhlas..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

✿ Nani ツღ said...

Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

MeeraGadisApril said...

@Arol Mubin:dah folow awok^^

KESAH D!AR!Kツ said...

salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

amercorner.blogspot.com said...

hye saya Am . pemilik blog amercorner.

Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


saya datang dengan tiga hajat .
1.saya follow blog ini jika belum
2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Follow kalau sudi =)