Nak Link mp3 Meera boleh tak?^ ^

Posted by Mira Rasidi | 29 May 2012 | 2 Comment
|
|
V
Dari Haizureen


 Usya-2 dekat shoutbox ada yang bertanya macam kat atas tuh. Hmm.Apa lagi. Meera  pown teros buat muka macam adik comel kat bawah nih-->
***Oishhh...Kalau dah bagi senyum macam nih, sampaikan pipi ternaik-naik hingga  nak tertutup bijik mata tuh....,Maksudnya, tanda setuju lah tuh.

-->Wahai adik Faizureen semestinya boleh ajer. Heheh

Ohye. Dah alang-2  ada yang bertanya, dengan senang hati meera nak berkongsi dengan korang jugak .*AHA.~~ Kepada yang tak tahu link mp3 apa yang diminta adik manis nih..,Cepat. Cepat. Meera nak jelaskan kat korang nih.Errr...Bila korang bukak jer blog meera nih mesti korang akan dengar alunan musik piano kat blog meera nih kan. Hah. Untuk pengetahuan korang, Alunan musik nih adalah  daripada lagu without word iaitu salah satu sountrack  drama korea/japan yang berjudul You're Beautiful. So. Without word piano version nih lah yang di tanya oleh adik manis nih.^ ^


Orait. Meera ada sediakan linknya. Seperti yang diminta oleh adik manis nih.Bagi yang berminat, just Copy Paste sahaja, yup-->

SCM Music Player
http://youtu.be/jWOvwvNKAAM

Youtube Player
<object width="160" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jWOvwvNKAAM?fs=1&amp;autoplay=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;color1=ffffff&amp;amp;color2=ffffff " /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/jWOvwvNKAAM?fs=1&amp;autoplay=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;color1=ffffff&amp;amp;color2=ffffff " type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="160" height="25"></embed></object>

MP3 Player

<center><object type="application/x-shockwave-flash" javascript:void(0)data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" width="160" height="20">
   <param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" />
   <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
   <param name="FlashVars" value="mp3=http://irondj.net/mix/file/19233/You_re_Beautiful_OST_-_10.________Without_Words__Piano_version.mp3&amp;autoplay=1&amp;bgcolor=ffffff&amp;loadingcolor=fff0ff&amp;buttoncolor=ffc2e8&amp;slidercolor=c2c2c2" /></object></center>


P/s: Korang-2...Mintak jasa baik korang klik nuff & churp-2 meera pulak yup...& jangan lupa roger-2 dekat meera jugak yup.^ ^


PERINGATAN! Sebarang copy paste untuk dijadikan entri haruslah dimaklumkan kepada meera terlebih dahulu & mestilah credit untuk meera . Harap beri kerjasama.TQ.



2 comments:

Aina Sofea said...

MP3 Player tu , ada tk URL yang bukan dari IRON DJ ? Susah kat situu . Tak der lagu-lagu baru .

MeeraGadisApril said...

@Aina Sofea::yup...mmg xde lagu baru.if nak lagu yang kita nak kte boleh upload sendiri jer..^ ^