Add Me Follow Me Follow Me

Floral Pattern Background

Posted by Mira Rasidi | 22 May 2012 | Comment
Assalamualaikum.
Hye peeps^ ^

Meera mencari ruang -ruang kosong di celah-celah kesibukan untuk entri baru.KhihKhih~~ Disebabkan ruang-ruang kosong tak berapa nak kosong, terpaksalah share background jer dengan korang. Hehe. *Sorryla wahai korang semua.  Nampaknya Meera memang  betol-2 dah dilanda kesibukan. Insyaallah kalau ada masa  free+free+free,..Semestinya akan bertuto dengan korang jer. Kalau malam nih meera free+free+free, malam nih jugak meera bertuto dengan korang.Ngee^ ^

Okeylah. Hari ini meera nak kongsi floral background yang ala-2 vintage gitu . If korang rasa macam dah berkenan dah .Hambiklah. Bagi yang tak berkenan pulak, shuh! shuh! p main jauh-2 sambil ngap-ngap pisang goreng panas. Muahahah

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv11.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv12.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv13.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv14.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv15.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv16.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv17.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/floralpatternv18.png




P/s: Ambil sambil senyum  yup.  Mintak jasa baik korang klik Churp-2 Meera jugak^ ^



No comments: