Blogskin Template|Online Diary Cupcake

Posted by Mira Rasidi | 02 May 2012 | 10 Comment

Fuhh...~~Duduk Bangon.Duduk Bangon.Nah!Akhirnya berjaya jugak meera siapkan Blogskin Template.
Percubaan pertama dari Meera nih tak taulah pulak boleh menarik pandangan korang-2 nih ke tak...Uishh~Mintak adalah yang berminat yup.Ehek~~Penat  tauu meera dok menonggeng,meniarap begagai  dok buat natang nih..Siap Tak titoq.Tak makan.Tak minum,Senang cita segalanya taklah tau...tau..~~Muahahaha.Euwww.Propa semata-mata!Grr~~..^.^




Ohye.Actually Template nih jugak sebagai example kat korang sebab dalam masa yang terdekat meera akan menerima tempahan blog seperti edit blog,header & sebagainya.If ada yang nak buat tempahan boleh ajerlah nanti yup.Apa-2 pown.Tunggu berita dari meera nanti OK:).

Eh.Korang.Nak tak template kat atas tuh ?Kalau nak korang ikot cara nih jer yup:)

***Sebelom itu,pastikan blog korang ditukar kepada Classic Template & di DELETE  semua kod asal di Edit HTML terlebih dahulu.
1.  Pergi link ini--->Online Diary Cupcake
2.  Scroll ke bawah & Klik button Blogger Main--->(Tunggu seketika untuk proses download)
3.  Siap Download.Klik File tersebut.
4. Copy semua kod di Notepad & Paste di ruang Edit HTML.
5.Preview. Kalau suka,baru save.



P/s:Keep Ur Smile yup:)).Roger-2 dekat tuan punya belog jugak:))

10 comments:

*NorAzizahSafardin_ ZieYShy * said...

Cantik Blogskin nie kak ^^. Nak try bole hehe :)

MeeraGadisApril said...

@*NorAzizahSafardin_ ZieYShy *
boleh ajer..:)...tryla...

Mira Fazlin said...

blogskin ni cntk :)

MeeraGadisApril said...

@Mira Fazlinthanks dear:))

Nijiera said...

cantik :)

MeeraGadisApril said...

@Nijierathanks dear:)

hazdnul said...

cantik..tapi tkut nk try,..haha.. kalau tukar blogskin post sume hlg k kak? sbb ada someone tkar blogskin tp post sume hlg..huhuhu

MeeraGadisApril said...

@hazdnuleh..x sure lah pulak..sllunya akak tukar..postnya ade jer...tp klu adik takot,better jgn yup..:))

Mimiey said...

da try wat da..menjadi..thankz dear

hazdnul shafina said...

salam..akak..sya amik..hehe..blog lame lupe password..so... buat yang baru.. jemput singgah.. :)