♥♥♥....Terima Kasih Awok Semua....

Posted by Mira Rasidi | 19 April 2012 | 2 Comment
Alhamdulillah. ..Semalam adalah satu-satunya hari yang membawa Meera genap umur 20 tahun.(Emmh-2..dah 2o tahun ke?.Muahahah).Bila dah ke umur baru ni,ramai pulak yang bertanya meera apa perubahan or azam baru yang Meera nak buat..Oishh..Agak susah jugak lah nak menjawab soalan yang agak kontroversi tu kan..Huahuah~~Kontroversi ke?...Bagi yang nak tahu jawapan dari soalan yang kontroversi ni boleh ler buat interview  melalui ruang komen yup (Bajet popular jer aku ni.Kehkeh)
------------------------------------------------------------------------
Eleh meera... Bangga sangatlah tuh bila orang wish birthday dia?
AHA.Bukan bangga okeyh...Ini adalah satu penghargaan kepada meera.Walaupown bukan hadiah yang diterima,cukuplah sekadar ucapan Happy Birthday  yang sudah membuatkan Meera tersenyum  gembira..^__^

Thank You Kamu semua~~

Hmm.Yang paling membuatkan meera terharu..,Salah seorang BFF meera hanya memanggil melalui nombor telefon rumah meera semata-mata ingin mengucapkan selamat ulang tahun kepada Meera.Terharunya..-_-...Iyelah,fon meera pulak rosak,S0.Dia Call pakai nombor rumah meera jer lah.Ehem..Tempoh hari,time birthday dia,meera tak dapat lafazkan kata-kata happy birthday disebabkan masalah kerosakan fon tulah.Dia pulak tak guna FB or nombor rumah .Memang agak kebuntuan.....Hoishh,Rasa serba salah jer..(Ehem..Memang tak patut kan?(-_-)..Sorry dear bff...

&............Bffs Meera yang lain pulak Mengwish(HAMBIK ko!Mengwish okeyh.Maaf kpd guru-2 bm ku dulu.kehkeh) birthday Meera Di FB...Iyelah dorang tahu kawan dorang yang sorang ni hidup tanpa fon dah kan....Heheh..So dorang wish kat FB lah.Thanks Bff ku semua...

Wahai BFFs ku...Meera sayang korang ketat-2 lah....Luv u..Luv u....Heheh.Seriuoslay,Meera memang terharu & happy giler bila dapat ucapan birthday dari korang.Kepada kaum kerabat ku,terima kasih kerana wish birthday angah.Sayang korang manyak-2 jugak mehh..~~

Ehhhh-2...Tak lupa kepada teman-2 lama,teman-2 baru,teman-2 FB,teman-teman blogger & bekas tenaga pengajar serta kamu-2 jugak....Terima Kasih daun keladi.Tahun depan Wish Lagi..Kehkeh..(Nampak rayuan tak malu terserlah di situ.KahKah)...Euuuwww...^ ^ Gurau jep.....

 Okeyh aulls...Akhir kata untuk post kali ini...Thank You...Thank You...& Thank You ...kepada yang sudi wish birthday meera^ ^....Calobete!!!


P/s:Hanya tersenyum^ ^.....





2 comments:

hahafyza said...

hepy burfday sis ;) may Allah always bless you and success berblogging :D weee ~

MeeraGadisApril said...

@hahafyzaaminn...thanks dear^ ^