Add Me Follow Me Follow Me

Menang Hadiah > US$1500 Dengan Foto Contest By Kotex

Posted by Mira Rasidi | 18 April 2012 | 2 Comment

Oyeah...Semestinya Foto Contest ini adalah realiti dan bukanlah cubaan semata-mata yup.
Tapi...Tapi.... Foto Contest ini hanyalah diberi keutamaan kepada kaum wanita sahaja.(Eh.Mana aci .Kenapa? Lelaki tak boleh ke?)

Chop-2 .....Actually Foto Contest ini dianjurkan oleh jenama terkemuka iaitu "Kotex".Hmm. Bila dah sebut pasal Kotex ni,dah tentu-2la diberi keutamaan kepada kaum wanita kan...Bagi jejaka-2 Malaya yang  nak join foto contest ni jugak,Meera tak kata menjadi satu kesalahan..Apa-2 pown korang boleh dapatkan  kepastian  lebih lanjut melalui SINI.

Untuk pengetahuan korang ,Kotex telah  memperkenalkan pad pertama kalinya dengan Proactive Guards  meningkat intuitif apabila tersentuh dengan bendalir....Euww..Apa itu?~~AHA.Boleh tengok Product Demo di bawah yup.Meera nak jelaskan dekat korang pown agak berbelit lidah ni..Sebab cakap okhang puteh...kehkeh..



EHEM.Thats y lah dalam masa yang sama Kotex turut menganjurkan Foto Contest.^ ^.Kalau nak cakap pasal cara nak join foto contest ni pown,takdalah sesusah mana pown..Meera Pown dah join Okeyh...Tak percaya?Ini buktinya....



#Like Foto yang di Upload Meera yup....(Promot Jap)KehKeh

----------------------------------------------------------------
Bagaimana cara memenangi Foto Contest ?
Letak satu pengakhiran kepada kompromi korang dengan berkongsi kemasukan foto.Foto yang paling bermakna & kreatif  akan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah bernilai lebih US $ 1500

#Untuk mengetahui lebih lanjut & CARA menyertai Photo Contest,Korang boleh klik SINI & Pergi kepada Photo Contest(Seperti Contoh Image bawah) 
Contoh Image>>>

#Bukan itu sahaja,Melalui link ini,korang jugak boleh Take Quiz & Learn More.Kiranya,kemana sahaja korang nak pergi just Klik Okey.^ ^


P/s: Kepada gurl-2 semua jom "join cepat-2 sebelom terlambat" dengan hanya klik di SINI  okeyh....
Sebarang pertanyaan or ada masalah,boleh roger-2 dekat meera yup...



2 comments:

hazdnul shafina said...

hye kak.. hoho..join contest nih..haha..sok bru usha..malam ni kena jhit bju..ngeh3..lagipon skit jiwa sal churp churp tak habis lagi..huaaa... thank s inpom ^__^
love u akak..hehhe

yaya c domo said...

kak, sy tak pandailah foto2 cm ni.. huhu...