Add Me Follow Me Follow Me

Girls Doodle(Smile+Gadis Biru)

Posted by Mira Rasidi | 14 April 2012 | 6 Comment
Hye Peeps...
Happy Weekend Yo^ ^V

Peeps....cikmeera nak bagi korang dua doodle gugirl kat korang.Nak tak?Nak tak?...
Kalau nak tolong cikmeera Klik SINI yup

So,korang ambilla yang mana 1 korang nak yup.Sorry simple jer doodle cikmeera ni.InsyaAllah next doodle cikmeera akan tambah beberapa item yup
Tunggu ...:)))Heheh~~Ada ke yang nak tunggu?Muahahah

Smile Gurl Doodle

Gadis Biru
#Actually,Gadis Biru ni dah lama cikmeera lukis.But,belom sempat nak kasi kat korang....Now,Inilah masanya.:)))


P/s:Harap maaf..Tak ada aneka warna & corak untuk doodle kali ini...Heheh.

 


6 comments:

hazdnul shafina said...

comel2..hihi..suka yg first tuh.. erm..akak..yang sal icon tu..saya dah tw cmne..men2 reka cara sendri trus jadik..haha...tq yea kak.. cmne la ley x terpikit upload je..ngeh3.. peace ^__^

fiqah hamed said...

wah..chomelnya..fiqah ambil yea.. =) macam manalah akak reka doodle tuh..teringin nak belajar..=)

Cikmeera said...

@hazdnul shafinagud syg..:))..mmg klu berblog kte kene kreatif..akak pown kdg2 maen hentam jugak..heheh

Cikmeera said...

@fiqah hamedakak lukis guna paint tool sai...boleh download jer..heheh

yaya c domo said...

ai... comelnya.... suka yg second tu.. minta 1 ya... hehe

yaya c domo said...

ambil lagi satu.. huhu